Midnight Extravaganza la Stejarii Pool Club

Noaptea dintre ani este unică pentru fiecare dintre noi și merită să fie petrecută cu arome spectaculoase și senzații extraordinare. Anul acesta, spectacolul anului nou de la Stejarii Pool Club respectă o singură regulă: extravaganza.

 Poster rev_2

Revelionul la Stejarii Pool Club promite cea mai bună companie și artiști de renume. Loredana și Tibi Scobiola își propun să asigure o atmosferă incendiară și au pregătit pentru noaptea dintre ani un show live special în stilul în care ne-au obișnuit până acum. Nu vor lipsi din playlist cele mai cunoscute melodii ale Loredanei, care cu siguranță nu te vor lăsa să stai jos.

loredana-si-tibi-scobiola

Meniul atent ales pentru ultima seară din an poartă semnătura Martin White, noul Executive Chef al Stejarii Pool Club, și este format din preparate selecte gourmet precum foie gras de rață cu mere caramelizate, caviar de vinete cu avocado și simfonie de ciocolată în stil francez menite sa îmbie în mod plăcut papilele gustative. Petrecerea va fi completată de un open bar cu băuturi premium.

 

Numărul de locuri este limitat, informații pentru rezervări putându-se găsi pe site-ul restaurantului AICI.