Mihaela Radulescu, pentru prima data in postura de designer

Pentru prima ei colectie de haine, vedeta de televiziune a colaborat cu prietena ei buna, designerul Dana Budeanu. Colectia, numita simplu „Mihaela Radulescu for DANA” contine 13 piese, toate negre si foarte sexy.

Fanele Mihaelei pot purta cateva dintre piesele reprezentative ale stilului Mihaelei: rochii din dantela sau cu paiete, cu decolteu la spate, bluze cu coada sau cu spatele gol, fuste conice mulate sau maiouri decoltate.

Stilista vedetelor precum Andra, Corina, Mihaela Radulescu si critic vestimentar, Dana Budeanu este una din cele mai de temut figuri de pe scena modei din Romania.  Creatiile sale se bucura de un real succes printre vedetele autohtone,  insa hainele ei au fost purtate si de vedete de la Hollywood precum Jennifer Lopez sau Eva Longoria.

 „Iti cunosti stilul in clipa in care ajungi sa te cunosti si sa te definesti ca femeie”, afirma designerul Dana Budeanu, care a copilarit in Grecia si Iordania, indragostindu-se ulterior iremediabil de Londra, loc in care s-ar muta „si maine”.

Mama a doua fetite, Dana Budeanu, care visa sa faca pictura, dar a ajuns sa studieze Managementul si apoi Businessul European, la propunerea tatalui sau, dandu-si doctoratul in Integrare Europeana, s-a consolat, din punct de vedere artistic, devenind designer si lucrand in slujba frumosului si feminitatii.

Mihaela Radulescu for DANA

store.danaofficial.co