MIKE TYSON LANSEAZA BLACK ENERGY IN ROMANIA

Legenda boxului mondial și star al industriei de entertainment, Mike Tyson, a venit în România pentru a lansa Black Energy. Brandul de energizant, prezent în peste 50 de țări, a reușit să fie numărul unu în Polonia, la scurt timp după lansare.

14469573_1283658158345650_2665997209556141314_n

Ambasadorul american al brandului, Mike Tyson, s-a întâlnit în timpul vizitei sale în România cu personalități ale sportului românesc și cu oficialități. Joi, 6 octombrie, începând cu ora 23:00, Black Energy va organiza în club Maxx o petrecere oficială pentru fanii lui Mike Tyson, unde starul va fi invitatul special al serii. Organizatorii au pregătit multe suprize pentru cei care vor veni la petrecere, se anunță a fi un party Black Energy memorabil.

 „Sunt fericit să mă aflu aici, în România, ca ambasador Black Energy”, a declarat starul Undisputed Truth, Mike Tyson. „Black Energy este un brand inspirațional care promovează valori importante pentru mine, precum caracterul puternic, voința de luptă în viața de zi cu zi și succesul. Este un produs excelent și sunt încântat să-l împărtășeasc cu oamenii extraordinari din România. „

Black Energy este deja disponibil în lanțul românesc de distribuție cu două game de produse: Black Energy Drinks și Black Vitamin Drinks.  În gama Black Energy Drinks intră următoarele sortimente: Black Energy Classic, Black Energy Zero, Black Energy Mojito, iar gama Black Vitamin Power Drinks cuprinde variantele: Black Vitamin Power- C, Black Vitamin-Vitamins & Minerals, Black Vitamin Magnesium, Black Vitamin Natural Caffeine.

” Încă din momentul în care am creat brandul Black, mi-am dorit să devină un brand european sau chiar unul mondial. Acum, după 5 ani de muncă asiduă și pasiune, am reușit să fim numărul unu în Polonia și sa fim prezenți cu Black Energy în peste 50 de țări. Ne bucurăm că am adus brandul Black Energy și în rândul consumatorilor din România și suntem gata să repetăm povestea de succes a Poloniei”, a declarat Wiesław Włodarski, președintele companiei producătoare FoodCare.