Mind & Body Detox – noul program de detoxifiere Eden Spa

Cum stilul de viaţă modern ne expune tot mai mult la toxine, iar detoxifierea a devenit o necesitate, Eden Spa ţine pasul cu provocările şi introduce anul acesta un nou concept: Eden Spa Mind & Body Detox. Acum clienţii pot opta, printre altele, pentru terapii complementare şi de medicină alternativă ca ayurveda, reflexoterapia, acupunctura, masajul în formele lui variate şi cu scopuri diferite, pilates-ul sau fitnessul asistat şi gimnastica în apă, yoga şi Tai Chi Chuan ca forme de mişcare, armonizare şi echilibrare energetică, meditaţia, respiraţia transformaţională în premieră în România sau pentru consultaţii de nutriţie şi stil de viaţă.

Ce este detoxifierea?

Detoxifierea este un proces cheie care presupune neutralizarea, transformarea şi eliminarea toxinelor prin intermediul pielii, rinichilor şi al ficatului.  Aşadar, pe lângă realele beneficii pe care le are asupra pielii, detoxifierea este indicată şi pentru a ajuta organele foarte solicitate în procesul de digestie. În cazul în care toxinele nu vor fi eliminate corespunzător, ele se vor depozita în celulele de grasime contribuind la apariţia celulitei, fie vor fi reintroduse în circuitul sângelui, suprasolicitând rinichii, ficatul şi restul organelor care se ocupă cu detofixirea organismului.

Eden Spa Mind & Body Detox

Eden Spa Mind&Body Detox este un program complex care se adresează persoanelor interesate de găsirea stării de bine interior, de regăsirea forţei sinelui şi de vindecare holistică prin terapii complementare şi de medicină alternative, alături de diverse forme de mişcare, armonizare şi echilibrare energetic, consultaţii de nutriţie şi stil de viaţă, măsurarea nivelului de stres prin metoda coerenţei cardiace, seminarii educative de stil de viaţă, workshopuri de dezvoltare personală şi întâlniri cu scop de dezvoltare spirituală.

  1. Drenaj Limfatic/ Lymphatic Detox Massage –  60 min, 150 lei

Un complex de tehnici manuale menite a facilita eliminarea lichidelor în exces şi a toxinelor. Este o formă de stimulare a circulaţiei limfatice, iar efectul acestui masaj se resimte în întregul organism: atenuează durerile cronice şi acute, înlesneşte pierderea în greutate, elimină edemele de cauză limfatică şi circulatorie, constipaţia şi problemele intestinale, măreşte puterea de concentrare.

  1. Tratament Detox Limfatic/ Ginger Wassabi Detox – 45 min, 175 lei

Tratament detoxifiant şi stimulant pentru circulaţia limfatică şi sanguină. După exfolierea uscată a întregului corp, urmează o împachetare cu ginger şi wassabi, două plante exotice recunoscute pentru proprietăţile detoxifiante şi revigorante ale întregului corp.

  1. Tratament Detox Ten & Fata/ Detoxifying Facial Treatment – 60 min, 225 lei

Pentru tenurile cu imperfecţiuni un tratament care purifică, tratează şi vindecă. Demachiere, exfoliere enzimatică, curăţarea porilor, aplicare de mască purifiantă şi calmantă, masaj de drenaj limfatic.

Aceste terapii sunt disponibile în locaţia Eden Spa Negulici, Str. Pictor Ion Negulici, nr. 4, Bucureşti.

Pentru ca pielea să rămână sănătoasă şi strălucitoare, un tratament cosmetic de detoxifiere este recomandat să fie realizat în mod regulat, o dată pe lună. Bineînţeles, pentru obţinerea unor rezultate optime este absolut necesar să adoptaţi un stil de viaţă sănătos, să evitaţi obiceiurile nocive cum ar fi tutunul şi alcoolul, să aveţi o alimentaţie echilibrată şi să renunţaţi la sedentarism, dacă este cazul.

Mai multe informaţii găsiţi pe www.edenspa.ro