Miroase a Crăciun!

 Iată ce arome îţi recomandăm pentru a intra în atmosfera sărbătorilor!

Cel mare mare răsfăţ în decembrie este ploaia de arome care pătrund în universal nostru! Iarna întotdeauna alegem lucruri dulci şi gustoase, cu un parfum de copilărie, ce ne amintesc de oamenii dragi nouă. Cadourile oferite sau primite, un desert delicious sau momentele de răsfăţ cotidian fac parte din farmecul unic al sfârşitului de an. Dacă ar fi să alegem aromele preferate în acest sezon cu siguranţă am opta pentru parfumurile de portocală, scorţişoară, vanilie, turtă dulce.

Îţi propunem să laşi grijile deoparte şi responsabilităţile deoparte şi să te laşi sedusă de parfumuri îmbietoare!

Împachetarea aromatică si nutritiva a corpului cu ingredientele vedetă ale Crăciunului este una din terapiile cu care te încântă Egoist Wellness în acest sezon. Miere, portocală şi scorţişoara, reflexomasajul picioarelor pentru stimularea circulatiei si eliberarea de tensiuni, urmat de aplicarea loţiunii corporale hidratante şi de un masaj profund, pentru relaxarea musculaturii spatelui, cu uleiuri aromatice. Te răsfaţăm la final, cu ceaiul casei, cu miere, portocală şi lămâie.

Un amestec special, în care virtuţile relaxante ale frunzelor de rooibos se împletesc armonios cu savoarea portocalelor coapte de soarele Mediteranei. Mirodenii exotice şi ierburi alese cu grijă desăvârşesc gustul unic al acestui ceai.

Crema cu catina de la Weleda îngrijeşte intensiv şi îţi regenerează pielea, în timp ce parfumul proaspăt de citrice îţi alinta simţurile. Cum de sunt toate acestea posibile cu o singură crema? Pentru că aceasta cremă conţine ingrediente active ca uleiul preţios de catina, ulei de susan, ceară de albine şi un amestec de uleiuri eterice naturale. Uleiul de catina, bogat în vitamina C şi acizii graşi nesaturaţi, protejează pielea împotriva deshidratării în timp ce uleiul de susan echilibrează pielea aspră, aceasta recăpătându-şi fineatea. Iar parfumul ei extrem de plăcut îţi va da senzaţia că lucrezi în natură.