MISS SPORTY INSTANT COLOR & SHINE REVINE CU NUANȚE NOI, FRESH ȘI IREZISTIBILE

Este timpul să îți duci creativitatea la un alt nivel! Experimentează noile nuanțe ale lipstick-ului Instant Color & Shine – uşoare, fresh și delicioase, care creează dependenţă ! Miss Sporty face în continuare machiajul distractiv! Rujurile Instant Lip Colour & Shine au forma unor creioane scurte în culori strălucitoare şi îţi fac  buzele să arate wow cu uşurinţă. Este o bucurie să îl foloseşti. Rezultatul?…culoare superbă, delicată care se simte extraordinar pe buzele tale.

Capture

Cele trei nuanțe noi sunt perfecte pentru zilele calde de primăvară, când toate culorile din jurul tău se vor asorta cu buzele tale!

Miss Sporty lansează încă trei nuanțe delicioase, pentru un look irezistibil, în care culorile naturale și finish-ul strălucitor vor atrage atenția! Lipstick-ul retractabil îți hidratează și catifelează buzele, oferindu-le în același timp un look de invidiat.

Promisiuni gata să fie îndeplinite:

  • Culoare intensă și strălucitoare
  • Se poate aplica pe buze, dar și ca truc de makeup pentru culoarea obrajilor
  • Aplicare ușoară și uniformă pe buze
  • Se simte confortabil și catifelat pe buze și obraji
  • Hidratează buzele

Nuanțe:

#003 Nude – o nuanță fresh și versatilă, perfectă pentru look-urile de zi

#012 Pink – look-ul baby doll nu a fost niciodată mai ușor de obținut cu acest roz delicios!

#040 Coral – treci peste limite și poartă această nuanță îndrăzneață de corai la cele mai creative outfit-uri!

Miss Sporty Instant Color & Shine Lipstick

Fii gata pentru buze mai delicioase ca niciodată!

Capturebhih Capturehh

 

Preț de vânzare recomandat: 13 lei*

*„Cumpărătorul (Distribuitorul) are deplina libertate de a-şi stabili preţurile de revânzare, reducerile, discount-urile, etc. pentru toate produsele achiziţionate de la Coty (Furnizor),  indiferent de preţul maxim de recomandare, inclusiv în cazul în care produsele sunt destinate unei promoţii. De asemenea Cumpărătorul (Distribuitorul) este liber să îşi stabilească propria politică promoţională, prin aplicarea de reduceri sau rabaturi sau a oricăror avantaje acordate clienţilor săi, independent şi/sau suplimentar faţă de operaţiunile promoţionale iniţiate de către sau împreună cu Coty (Furnizorul).”