Mixerul EasyCompact de la Electrolux – practic şi mereu la îndemână

De multe ori in bucatarie nu ai suficient spatiu sa depozitezi vase sau ustensile. Daca mai trebuie sa pastrezi si cutiile pentru blender, mixer si accesoriile acestora, s-ar putea sa nu mai poti inchide usile dulapului. Mixerul de mana EasyCompact de la Electrolux, cu suport special pentru accesorii, te ajuta sa economisesti spatiul de depozitare si sa il pastrezi mereu la indemana.

Il gasesti usor intr-un suport special, impreuna cu accesoriile sale

 

Atunci cand gatesti, pierzi o parte din timp pregatind ingredientele si cautand ustensilele necesare. Iti va fi insa foarte usor sa gasesti Mixerul EasyCompact de la Electrolux in bucatarie, deoarece nu are nevoie de o cutie ca sa fie depozitat. Are propriul suport compact pentru pastrare! Astfel, nu vei mai irosi timp cu ambalarea si despachetarea sa, iar accesoriile iti vor fi mereu la indemana. Tot ce trebuie sa faci este sa apesi un buton ca sa il detasezi de pe suport si poti incepe sa il folosesti.

 Mai multa mobilitate

 

Suportul mixerului iti confera mai multa mobilitate in timp ce iti exersezi talentele culinare. Datorita usurintei cu care poti aseza aparatul in pozitie verticala pe suport, poti sa te opresti oricand din mixat ca sa raspunzi la telefon sau ca sa cauti un alt ingredient. Nu vei mai risca sa rastorni compozitia lasand mixerul in vas. Suportul curbat va asigura mai multa stabilitate, iar tie iti va conferi mai multa mobilitate. Mai mult, cablul lung de 100/150 cm iti permite sa alimentezi aparatul chiar si de la o priza mai indepartata de locul de gatit.

 

Mixare potrivita pentru orice tip de compozitie

 

Cand doresti sa faci o prajitura, pe langa grija pe care o ai in alegerea ingredientelor, trebuie sa tii cont si de modul in care le amesteci. Mixerul de mana EasyCompact de la Electrolux cu sistemul avansat de reglare a vitezei iti permite sa controlezi mult mai bine procesul de mixare. La inceput, paletele mixerului se vor roti lent, pentru a evita imprastierea fainii sau a lichidelor pe suprafata de lucru. Treptat, pe masura ce adaugi alte ingrediente, poti mari viteza pana la ultimul nivel, obtinand un amestec omogen.

Mixerul EasyCompact poate fi gasit in magazinele de specialitate, cu preturi cuprinse intre 149 lei si 169 lei.

 

Pia Marina Voicu