Moja Attitude alături de Siella într-o campanie fashion-grunge

Frumoasa interpretă a hitului Love in the Air a demonstrat încă o dată că poate declanșa sentimente de atracție irezistibilă, în noua campanie pentru promovarea colecției Moja Attitude. Siella (Sânziana Negru) a pozat în ținutele de inspirație pop, rock, punk si grunge ale brandului, într-un decor industrial, din incinta unei foste fabrici, acum părăsită.

„Hainele din colectia Moja Attitude se adresează fetelor urbane și active. Colecția este una unitară, dar în același timp găsești piese vestimentare pentru toate gusturile. Așa cum îi spune și numele, sunt haine care îți impun o anume atitudine și care respectă tendințele actuale“, a declarat Siella.

Surprinsă în ipostaze provocatoare, de către talentatul fotograf de modă Andreea Retinschi, Sânziana Negru a debordat de senzualitate, mister și atitudine, în ansamblurile vestimentare imaginate de către stilistul Iulia Dumitru o felină enigmatică, în pantalonii creați dintr-o combinație contrastantă de catifea delicată și piele dură și un top cu tranaparențe și piele; o ispită sexy rătăcită într-un cartier periferic, în rochia din piele  tip “lalea” sau într-o rochie mini, cu un mix intrigant al cromaticii și texturilor; o divă rock, într-o rochie din piele pe corp și valuri de voal plasate asimetric.

„A fost o plăcere să lucrez cu echipa care s-a ocupat de acest shooting. Andreea Retinschi este un fotograf care a reușit să surprindă și să redea exact atitudinea de care aveam nevoie. Este un concept dezvoltat frumos și sunt convinsă că se va bucura de succes“, a spus vedeta.

„Am lucrat cu o echipă minunată, într-o fabrică abandonată, care la fiecare pas ne-a oferit o surpriză vizuală, cu elemente cromatice încântătoare, în ton cu influențele grunge ale colecției . Sânziana a fost minunată și nu a avut nicio problemă în a se cățăra pe teancuri de scaune sau a-și menține echilibrul suspendată pe o scară de urgență. În doar câteva ore am imortalizat 16 outfituri și ne-am și distrat”, declară Andreea Retinschi.

Elementul esențial în jurul căruia a fost construită această colecție este pielea, folosită de sine stătătoare, în piese all-leather, sau în combinații nebănuite de materiale – cu dantelă, voal, catifea, tul, tricot sau jerse. Piesele din colecția Moja Attitude accentuează toate aspectele feminității: senzualitate, mister, prețiozitate, imaginație și le insuflă putere, energie și atitudine. Mixul surprinzător de texturi, croielile îndrăznețe, accesorizarea cu ținte și franjuri și gama cromatică ce pleacă de la argintiu rece și ciclamen aprins până la tonuri închise de verde, gri și negru, dau forma unor piese young-fresh, potrivite personalităților îndrăznețe.

Piesele din colecția Moja Attitude au prețuri accesibile, cuprinse între 180 și 300 lei și pot fi găsite în magazinul online www.moja.ro.