S-a deschis Molecule F Concept Store in Promenada Mall

Molecule F Concept Store și-a deschis porțile în Promenda Mall, propunând un spațiu mltisenzorial ce reunește 43 de designeri și branduri consacrate ca valori românești, cea mai extinsa selecție de articole vestimentare, accesorii, obiecte de design interior, reviste, cosmetice și parfumuri organice înglobând peste 800 de produse.

Mirela Bucovicean 1

Evenimentul de inaugurare din 27 octombrie a atras peste 400 de iubitori de modă, care au descoperit în premieră galeria concept de la nivelul 1 al centrului comercial. Ocupând o suprafață de 300 mp, Molecule F Concept Store este la momentul actual cel mai mare magazin exclusiv dedicat designului romanesc.

Andreea EscaMirela Bucovicean

Acesta a fost amenajat modular pentru a fi putea fi transformat și regândit permanent. Acesta include și o zonă dedicată pentru ședințe foto și un lounge, oferind posibilitatea de a trece din zona comercială către o adevarată experiență fashion & lifestyle. De asemenea, personalul va sta la dispoziția cumpărătorilor cu sfaturi și consultanță de specialitate.

Carmen NegoitaCerina Ratiu & Noemi Meilman

Datorită elementelor modulare și a designului, spațiul creează o experiență multisenzorială încă de la intrare, de unde pot fi observate detaliile industriale, proiecțiile video și un mix de culori metalizate. Experiența este întregită de multitudinea de materiale și texturi propuse de designerii români.

Cristian Stan & Maria MarinescuIleana Badiu

Mai mult, Molecule F Concept Store din Promenada Mall va găzdui diverse manifestari creative și interactive, de la evenimente proprii ale designerilor prezenți în magazin și lansări de colectii capsulă exclusive, până la evenimente organizate de branduri partenere renumite.

Iuliana LuciuMirela Bucovicean & Amalia Enache

Molecule F Concept Store Portofolio:

Adelina Ivan, Ana Alexe, Argo, Alina Cernatescu, Alexandra Abraham, Bianca Negrea, Claudia Castrase, Corina Vladescu, Concept Atrois, Cielle Couture, Colours of My Life, Elena Perseil, Flori de Ie, Hedare, Ioana Ciolacu, Irina Marinescu, Iutta, Joomay, Kristina Dragomir, Lana, Le Petit Indigent, Laura8, Lady Magpie, Manokhi, Miau by Clara Rotescu, Mihaela Gherlan, Madeleine, Moogu, Marie Nouvelle, Maria Marinescu, Marami, Norina ST, Natural Nutrition, Paisi, Parlor, Pink Moss, Pas du Tout, Raluca Mihălceanu, Silvia Șerban, Skin Deep, Smiles Bags, Venera Arapu , Your Personal Aroma.

Ruby 1Livia Graur

Lasă un răspuns