Mondenii, primul sketch comedy show live din România, la Prima TV

Din 29 martie, emisiunea Mondenii se reinventează şi devine primul sketch comedy show live din România.

 IMG_1515e IMG_1543e IMG_1568e

În fiecare sâmbătă seară, emisiunea va cuprinde sketchuri, rubrici şi momente muzicale, majoritatea realizate în direct. În fiecare ediţie, Mirela Zeţa, Angel Popescu, Andreea Grămoşteanu, Alexandru Bogdan şi Bogdan Cotleţ vor avea şi câte un invitat surpriză.

În noul sezon Mondenii, actualitatea va fi principala sursă de inspiraţie. Veţi putea urmări o serie nouă de rubrici-parodie, realizate live, în platou, dar şi materiale filmate. Emisiunea va începe cu un moment de stand-up combinat cu skech. Va urma apoi rubrica “News” prezentată de personajul Andreea Esca, interpretat de Andreea Grămoşteanu, în care vor fi dezbătute ultimele ştiri politice şi sociale. “Etapa sportivă” va rezuma live întreaga săptămână din fotbal, box şi alte sporturi. Talk-show-ul serii se va desfăşura direct sub ochii (tele)spectatorilor, dezbătând subiecte fierbinţi despre mondenităţi. Emisiunea va fi completată de un skech special, realizat în direct, la care va contribui şi invitatul surpriză, dar şi de momente muzicale, tratate fireşte într-o notă parodică.

De asemenea, veţi putea vedea şi materialele deja filmate: parodii de reportaje şi de documentare, o rubrică de film, una de reality, care va fi 100% improvizaţie, o rubrică de Youtube, dedicată celor mai hazlii filmuleţe virale, în care se vor implica cei mai vizionaţi Vblogeri de la noi. Nu vor lipsi nici parodiile la teleshopping, videoclipuri, româneşti sau străine, care vor include şi imagini de making-of, un sketch neobişnuit, cu mai multe variante de final, al cărui deznodământ este hotărât în direct prin intermediul Facebook-ului, de către fanii emisiunii.

În afară de contactul direct cu telespectatorii, prin intermediul televizorului, emisiunea îşi propune şi un contact direct cu utilizatorii de Internet, prin intermediul site-ului şi al Facebook-ului. De altfel, pauza publicitară va fi una activă, atât pentru publicul din platou cât şi pentru utilizatorii de Internet, un live stream urmând să arate ce se întâmplă în spatele show-ului, chiar în timp ce show-ul este în desfăşurare. Legat tot de mediul online, Mondenii îşi propun să menţină un contact direct şi interactiv cu publicul de pe site şi de pe Facebook în tot restul săptămânii, folosindu-se de un conţinut variat şi actual, care va cuprinde materiale video, poze, ştiri, concursuri etc.

Emisiunea Mondenii devine astfel cel mai complex sketch comedy show din România, atât prin prisma realizării live, cât şi prin prisma contactului continuu şi interactiv cu publicul de online şi, mai ales, prin conţinutul său variat care satirizează aspecte sociale, culturale şi politice contemporane.

Aşadar, din 29 martie fiţi cu ochii pe Mondenii, în fiecare seară de sâmbătă, de la ora 21:30, în direct la Prima TV.