Moş Crăciun a pornit în căutare de ajutoare

Decembrie este, poate, cea mai aşteptată lună a anului. Este perioada în care primim şi dăruim cadouri, în care oraşul este plin de culoare, de voie bună şi cu toții așteptăm nerăbdători momentul în care vom împodobi bradul alături de cei dragi.

În acelaşi timp, este perioada în care ne deschidem sufletele şi încercăm să împărtăşim căldură, bucurie şi zâmbete celorlalţi.

Dacă în fiecare an Moş Crăciun a împlinit dorinţe, anul acesta şi-a pus propria lui dorinţă – să poată face cât mai multe persoane fericite. Astfel, şi-a mutat căsuţa în incinta Baneasa Shopping City şi a pornit în căutare de noi ajutoare.

Băneasa Shopping City, alături de Hospice Casa Speranţei, vine în ajutorul moşului prin campania „Cut the un from unhappy”.

Campania se desfăşoară în perioada 10-21 decembrie şi se adresează tuturor persoanelor care vor să aducă un plus de bucurie în sufletele celor care se află în grija Hospice Casa Speranţei. Vizualul proiectului poartă semnătura talentatei Agnes Keszeg, ajutor de încredere al moșului.

Băneasa Shopping City nu este la prima campanie de acest gen, însă ne dorim ca aceasta să fie începutul unei frumoase tradiții. Crăciunul este un moment al altruismului, al dăruirii către semeni şi sperăm ca mesajul acestei campanii să atinga cât mai multe suflete. Îi aşteptăm pe toţi, cu cadouri după posibilităţi pentru partenerii noştrii de la Hospice Casa Speranţei”, a declarat Alexandra Georgievits, Corporate Affairs Băneasa Shopping City.

Au răspuns primii la apelul moşului blogerii Alin Pandaru (pandutzu.com), Carmen Albişteanu (www.carmenalbisteanu.ro), Anca Duma (www.ancaduma.ro), Oana Brătilă (obratila.ro) şi Bogdan Dăscălescu (ihearlights.net). Cei care vor în continuare să se alăture campaniei sunt aşteptaţi zilnic „Acasă la Moş Crăciun”, unde pot aduce un cadou (cărţi, jucării), oferind astfel momente de bucurie. Ușa casei este larg deschisă în fiecare zi, între orele 10:00-22:00, în incinta Băneasa Shopping City.

Voluntarii din partea Hospice Casa Speranţei, actualele ajutoare ale moşului, vor fi prezenţi la parterul Băneasa Shopping City, în piațeta Town Square, în aşteptarea celor dornici să li se alăture. Sacul moşului este gol şi aşteaptă să fie umplut cu multe daruri din suflet.

Ne bucură foarte mult iniţiativa şi ideea acestei campanii. Avem în grijă sute de persoane nevoiaşe, de la cei mai mici până la cei mai vârstnici, care vor avea un Crăciun mai bun şi mai luminos, datorită oamenilor inimoşi care vor răspunde apelului nostru”, a declarat  Cristiana Ionescu, Director de Strângere de Fonduri Hospice Casa Speranţei.

Cei care vor lua parte la această campanie vor fi răsplatiţi, la rândul lor, primind titulatura de ajutor al lui Moş Crăciun.