Mr. Mister noua colectie Florin Dobre se lanseaza la Londra

Artistul si designerul Florin Dobre,  isi va prezenta la Londra, noua colectie F/W 2017 ready to wear, denumita  ,Mr. Mister’  luni 9 ianuarie 2017, intre orele 01 PM – 03 PM, la Chelsea Gallery, 508 Kings Road London , SW10 OLD.

mr-misterbyflorindobre

Colectia (este garderoba) se adreseaza barbatului matur, bine integrat in societate, atent la detalii si adevarat profesionist, care stie sa respectie fiecare dress code, in orice mediu pe care il acceseaza. Mr. Mister este barbatul cu adevarat barbat, care a invatat ca respectul de sine inseamna a-i respecta pe cei din jur. Atent la detaliile din inalta societate, stie sa coboare de pe piedestal, mergand spre lumea reala, sincera si frumoasa a oamenilor foarte simpli, intelegand ca valoarea unui om nu consta neaparat in stilul vestimentar. El alege atat tesaturi fine, casmir, catifea, precum si stofe rezistente si stofe groase de care se poate folosi in activitatile cotidiene. Mr. Mister alege hainele croite pe propriul corp, pentru a evidentia respectul fata de pasiunea lui.

Mr. Mister, un mare iubitor de arta, alege sa mearga la Londra pentru a-si prezenta propriul show, intr-un cadru mulat perfect pe caracterul sau, intr-un cartier select, intr-o galerie de arta – Chelsea Galler. Isi prezinta garderoba sezonului urmator. Pregatit mereu si dornic de a impresiona, alege o noua versiune tehnica de a intra in senzatiile privitorilor, pregatind, pe langa back-stageul lasat la ochiul privitorului, un rulaj vizual al intregii colectii. Un vizual care urmareste personajul principal in toata intimitatea sufletului lui.

Va dorim vizionare placuta…

Program:

01:00 pm – Prepping The Models ( Hair&Make-Up )

02:00 pm – Fitting The Models

03:00 pm – SHOW STARTS

03:30 pm – Cocktail, Drinks & Mingling

04:00 pm – The End..End Of Story