Nestlé FITNESS la W Le Club

[FB]-YogaNestle-16

De cele mai multe ori, felul în care alegi să îți petreci primele ore ale zilei influențează starea și nivelul de energie pe care le vei avea pentru întreaga zi. De aceea, un mic dejun delicios și hrănitor îți poate oferi un boost de energie care te ține activă pentru tot restul zilei. Iar dacă vrei să optezi pentru o variantă gustoasă & sățioasă, cerealele integrale sunt alegerea perfectă pentru un start cu spor.

Și pentru că tot vorbim despre alegeri inspirate, te încurajăm să completezi starea de bine cu o porție de zen. Câteva clase de yoga pe săptămână vor aduce pozitivitate și relaxare în viața ta și te vor ajuta să te redescoperi. Și pentru că zenul se transmite, îți recomandăm să te alături claselor de yoga propuse de World Class, într-una dintre cele 31 de cluburi de fitness deschise în România.

[FB]-YogaNestle-111

Te invit așadar să te alături misiunii Nestlé Fitness -Trăiește pozitiv. Cum?

  1. Mănâncă echilibrat

O știi la fel de bine ca noi – totul constă într-o alimentație echilibrată și diversificată. De aceea, te încurajăm să îți începi ziua cu cerealele Nestlé Fitness la micul dejun. Cerealele integrale sunt ingredientul numărul 1, urmând fibrele și încă 7 vitamine și minerale pentru a începe ziua cu o stare pozitivă.

  1. Acționează pozitiv

Dacă adopți o atitudine pozitivă în tot ceea ce faci, nu doar vei parea o persoană pozitivă, ci vei stimula corpul să elibereze hormonii fericirii, ceea ce te va face să te simți foarte bine.

  1. Gândește pozitiv

Ne-am obișnuit să fim cei mai duri critici ai noștri, ceea ce creează sentimente negative în interiorul nostru. Dacă însă ne concentrăm pe calitățile noastre și le accentuăm, acest fapt se va reflecta în mod pozitiv în felul în care arătăm și ne simțim.

[FB]-YogaNestle-2 [FB]-YogaNestle-117

Spor la zen + energie!