Noile tendințe în materie de încălțăminte, la Deichmann

Tendinţele în moda din această vară variază de la romantic şi delicat, la ţinute colorate şi Statement. Pe lângă modelele florale, tonurile pastel şi albul clasic, în acest sezon tonul este dat mai ales de culorile puternice precum roşu, albastru, verde şi roz, dar nu trebuie evitat nici look-ul Colour Blocking!

În anotimpul cald nuanţele de culoare naturale trebuie să fie prezente la orice ţinută. Cele mai felurite tonuri de maro, şi elementele Etno sunt ca întotdeauna la modă. Noul motto pare să fie ”întoarcere la feminitate”, astfel lookul Retro, proaspăt şi jovial, cu un Glamour-Appeal farmecă orice privire. Rochiile sexy creion, fustele drăguţe cu volane, pantalonii capri şi rochiile cu imprimeuri florale îşi aşteaptă cu nerăbdare partenerii chic din noua modă în încălţăminte.

Iar aceasta este definită de încălţămintea Wedges, Wedges şi din nou Wedges! Tocurile ortopedice, iubite de către toată lumea s-au impus definitiv şi cuceresc moda în încălţăminte cu cele mai variate modele. Punctele de atracţie ale acestei veri sunt tălpile ortopedice din plută şi rafie, dar noile modele de balerini, Sling-Pumps, Pumps cu platformă şi sandalele cu barete oferă o alternativă de stil îndeajuns de trendy.

Iar în ce priveşte înălţimea tocurilor, în această vară se poartă totul, de la talpa joasă şi Mini-Heels până la pantofii cu toc mediu înalt şi Killer-Heels.

Una dintre atracţiile principale ale primăverii este cu siguranţă colecţia noii imagini Deichmann, starul hollywoodian Halle Berry! Foarte râvnite sunt modelele, prelucrate superior calitativ şi în acelaşi timp accesibile, din piele veritabilă ale noii colecţii „5th Avenue by Halle Berry“, care vor fi disponibile în magazinele Deichmann de la începutul lunii martie! Încălţăminte cât vezi cu ochii … la Deichmann, care cu cele 49 de magazine din România face să crească pulsul oricărui împătimit al modei!

Ultimele tendinţe şi atracţii în modă ale noului sezon primăvară/vară sunt disponibile la Deichmann, întotdeauna la preţuri incredibil de mici.

Acestea sunt noile tendinţe în încălţăminte:

• Lac: Atenţie, fierbinte! Aspectul de luciu intens conferă fiecărui model o doză suplimentară de claritate, iar anul acesta finisajul strălucitor se regăseşte exact la acei pantofi cu tocuri, care sunt deja în mod natural foarte sexy!

• Marin: prospeţimea mării şi frumuseţea ei eternă trezesc la viaţă dragostea pentru marinari şi aducstrălucire focului maritim alb-roşu-albastru! Pentru un look marin încântător, espadrilele confortabile şi mocasinii se asortează cu mult iubitele tricouri în dungi!

• Plută & Toc ortopedic: Deviza este nicio vară fără Wedges! Tonul în această vară este dat de tocurile ortopedice din plută, pe alocuri cu inserţii de culoare, pentru a atrage toate privirile!

• Rafie & toc ortopedic: şi cu finisaj din rafie noile tocuri ortopedice sunt pur şi simplu seducătoare! În ciuda căldurii puternice, pantofii Wedges din rafie, în acelaşi timp eleganţi dar şi comozi, duc mai departe moştenirea stilului Hippi!

• Roşu & Platformă: Roşu nu este doar Culoarea sezonului, ea este şi cea mai seducătoare! În toate nuanţele, de la vişiniu până la zmeură, ea o aduce pe cea care o poartă în centrul atenţiei! Efect puternic în special cu platforme!

• Colour Blocking: Afară în zgomotul culorilor! Înainte moda era foarte rar marcată atât de intens de culori puternice! Anul acesta însă totul este copleşit de combinaţii de culori intense … it’s Showtime!

• Etno & Maro: Modelele pe maro sunt de asemenea nişte clasici ai verii, cu toate acestea ele pun în evidenţă cu lejeritate picioarele bronzate. Cu elemente Etno sau în stil împletit, trendy, culoarea maro radiază eleganţă!

• Summertime: Acum te poţi bucura de La Dolce Vita şi de o nouă libertate pentru picioare cu imprimeuri colorate şi joviale, precum florile de cireş! Saboţii şi Papucii confortabili perfecţionează un look de vară uşor ca o pană!