Noile trenduri apreciate la plaja: forma buzelor!

Secretul seductiei a fost descifrat! Buzele mari, apetisante te vor caracteriza vara aceasta ca fiind o femeie senzuala, pasionala si plina de sex-apeal. Daca te ascunzi sub ochelarii de soare XXL, cu siguranta buzele vor atrage cele mai multe priviri, mai ales daca sunt voluminoase si apetisante.

Solutia cea mai simpla de augmentare, pentru care tot mai multe femei opteaza, este injectarea cu acid hialuronic. Aceasta substanta se regaseste in mod natural in piele si tocmai de aceea este foarte usor acceptata de organism indiferent de zona in care este injectata.


„Teosyal este singurul acid hialuronic 100% natural creat de cei mai buni specialisti elvetieni, care vine in intampinarea femeilor ce isi doresc o schimbare, cu ajutorul produsului Kiss, destinat augmentarii buzelor”, a explicat Andreea Iftimie, medic estetician si manager al companiei See.Try.Buy, unic distribuitor Teosyal in Romania.

Cum sa ai buze senzuale vara asta?
Buzele, datorita mobilitatii crescute si vascularizarii puternice, sunt o zona dificil de tratat, astfel incat este necesara folosirea unui produs conceput special.

TEOSYAL®Kiss, creat de Laboratorele Teoxane din Geneva este un acid hialuronic a carui formula exclusiva si inovatoare sub forma de gel este adaptata zonei sensibile a buzelor, fiind produsul ideal destinat femeilor indraznete care stiu ce isi doresc.

Teosyal Kiss este recunoscut pentru efectele incredibile asupra buzelor mici, lipsite de volum, asimetrice, sau a celor normale care au nevoie de mai mult volum pentru un aspect mai seducator. Acesta se poate aplica pentru marirea sau corectarea conturului buzelor, cresterea volumului, rehidratarea optima a buzelor, dar si tratarea ridurilor din jurul gurii.

Micile imperfectiuni se pot remedia, pentru ca tu sa te simti plina de senzualite si sa te bucuri in fiecare zi de formele buzelor tale. Gelul este foarte reticulat, obtinandu-se astfel un produs mai rezistent la degradare si care garanteaza o durata de viata optima.

„Injectarea cu acidului hialuronic nu este o operațiune complicată, fiind o procedura nedureroasa ce durează aproximativ 30 de minute. Injectarea se face in profunzimea buzelor rezultatul imediat fiind unul natural si uniform. Teosyal Kiss are un efect îndelungat, forma apetisanta a buzelor reusind sa se pastreze pana la 12 luni”, a adaugat Andreea Iftimie.

Printre cei mai cunoscuti medici care injecteaza acid hialuronic Teosyal Kiss se numara: Prof. Dr. Nedelcu Ioan, Dr. Viviana Iordache, Dr. Marek Valcu etc. Pretul unei injectari varieaza intre 150 – 350 euro in functie de clinica.

Informatii despre See.Try.Buy Company
See.Try.Buy este singura firma din dimeniul medicinii estetice din Romania pozitionata ca med-spa provider. Din portofoliul sau fac parte laserele Candela, laserele Sciton, tehnologia 3DEEP, Lipocryo, Canfield, Teosyal si Redensity. Mai multe informatii gasiti pe www.celmaipuracidhialuronic.ro, www.redensity.ro, www.3deep.ro, www.slabire-lipocryo.ro.