Nou Magazin MAC – Centrul Vechi

Binecunoscutul brand de machiaj recunoscut mondial, M·A·C COSMETICS, a deschis un nou magazin cu un design avangardist in CENTRUL VECHI!

 

Una dintre cele mai influente si revolutionare companii din lume din industria cosmetica, Make up Art Cosmetics (M·A·C) lanseaza cel de-al cincilea magazin in Centrul Vechi al capitalei.

Motto-ul brandului – “All races, all sexes, all ages” (“Toate rasele, indiferent de sex, indiferent de varsta” ) reprezinta atitudinea brand-ului fata de individualitate, arta si puterea exprimarii personale. Ca brand de consum ce crede in expresia “a oferi”, M·A·C si-a deschis sufletul in fata lumii.

Datorita pasiunii, maiestriei si impetuozitatii sale privind cautarea inovatiilor, M.A.C. a fost in culisele a peste 200 de prezentari la Fashion Week in Londra, Milano, si Paris.

M.A.C. sprijina saptamanile modei din toata lumea – Atena, Copenhaga, Delhi, Singapore, Noua Zeelanda si Moscova.

MAC este un brand de machiaj ce a fost creat de make-up artisti pentru make-up artisti. De aceea MAC respecta in mod special si onoreaza comunitatea make up artistilor prin proiecte special create pentru ei.

Si acum M.A.C. continua sa se dezvolte, indreptandu-se spre noi piete cu magazine Pop Up, cu editii limitate, dintre care cel mai recent din Romania a fost lansat [Pop Up Center] din Centrul Vechi  ! Magazinul inglobeaza toate ingredientele esentiale pe care le asteptati de la un magazin M.A.C. (unde freamatul este la fel de intens ca si machiajul), si numai de aceasta data design-ul este resimtit imediat  ca fiind schimbator si pur urban.

DESPRE M.A.C. COSMETICS

Make-up Art Cosmetics (M.A.C.) a fost fondat in 1984 in Toronto de catre Frank Toskan, make-up artist si fotograf, si Frank Angelo, proprietarul unui salon de frumusete, pentru a sustine nevoile make-up artistilor profesionisti.

De peste 20 de ani, M.A.C. si-a afirmat abilitatea de a realiza fuziunea dintre moda, distractie si fantezie. Temelia succesului brand-ului M.A.C. – inovatie, originalitate si inventivitate – l-a detasat de celelalte brand-uri de cosmetice.

Astazi, M.A.C., detinut de Estée Lauder Companies, reprezinta fundamentul culturii populare, a modei si a frumusetii.

Abilitatea iesita din comun a companiei de a crea produse inovatoare si de a descinde pe noi piete a dus la dezvoltarea sa extraordinara, cu mai mult de 1400 de locatii in peste 70 de tari din lume.

Produsele M.A.C. reprezinta o fuziune remarcabila intre formule profesionale, arta, culori si maiestrie. De la rujuri si mascara la fond de ten si pensule, produse remarcabile, initiative sociale si un spirit unic, individualist, M.A.C. continua sa atraga clienti din toate rasele, indiferent de sex si varsta din lumea intreaga.

DESPRE FONDUL M.A.C. PENTRU SIDA

Fondul M.A.C. pentru SIDA – inima si sufletul brand-ului M.A.C. Cosmetics – a fost fondat in 1994 pentru a sustine barbati, femei si copii afectati de HIV/SIDA la nivel mondial. MAF este un pioner al fondurilor pentru HIV/SIDA, oferind ajutor financiar organizatiilor care lucreaza in regiuni si cu persoane defavorizate. In calitate de cel mai mare furnizor non-farmaceutic din arena, MAF este dedicat legaturii dintre saracie si HIV/SIDA sustinand organizatii diverse din lume care ofera anumite servicii oamenilor afectati de de HIV/SIDA. Pana in prezent MAF a strans peste 200 de milioane de dolari (U.S.) exclusiv din vanzarea rujurilor si glossurilor M.A.C. VIVA GLAM, donand 100% din pretul de vanzare pentru lupta impotriva HIV/SIDA. Pentru mai multe informatii puteti vizita www.macaidsfund.org.

MAC CENTRUL VECHI : Str. Selari nr.4, sect.3 Bucuresti