Nouă articole din piele care te încântă în orice perioadă

Putând să fie asociată cu o pereche de blugi sau cu un cardigan chic, pielea este un material care va rămâne mereu în trend. Pielea poate fi purtată în orice perioadă, cu condiţia să evităm excesul de articole confecţionate din acest material. În continuare vă prezentăm cele mai îndrăgite articole de piele ale momentului.

Curelele din piele

Curelele din piele pot defini talia feminină indiferent de mărimea sau forma corpului celei care le poartă. Purtate cu rochii sau bluze largi, au un efect spectaculos şi subţiază talia, dând impresia unei siluete aşa cum v-aţi dorit.

Accesoriile din piele

Fie că e vorba de o mică brăţară din piele sau un element de decor aplicat pe pantofii tăi, aceste mici detalii din piele fac deliciul outfitului tău. Acestea pot fi asortate în nenumărate feluri, însă trebuie să nu se facă exces de ele.

Trench-urile din piele colorată

Deşi au un design clasic, acestea nu trebuie purtate în culorile negru sau maro. Aceste articole de îmbrăcăminte sunt perfecte în zilele friguroase de toamnă şi pot fi asortate cu o pereche de pantofi confortabili şi cu o pereche de pantaloni slim şi o geantă mare.

Pantalonii din piele

Pantalonii din piele sunt populari nu numai datorită faptului că sunt comfortabili, dar şi pentru că adaugă un iz funk în outfitul tău. Purtaţi în combinaţie cu o pereche de încălţăminte cu tocuri înalte şi cu un top colorat dau un aer chic oricărei femei.

Accentele puternice din piele

Pielea nu trebuie purtată doar în culorile negru sau maro. Accesoriile din piele colorată ajută la conturarea unei inagini sofisticate şi jucăuşe în acelaşi timp. Pot fi purtate accente din piele colorată şi în jurul taliei, la picior sau chiar şi în păr.

Fustele din piele

Cu un design clasic, fustele din piele pot adăuga celor care le poartă atât un aer business, cât şi unul casual, fiind potrivite atât la birou, cât şi în timpul liber îpentru o plimbare.

Rochiile din piele

Rochiile din piele oferă un plus de feminitate şi sex-appeal celor care le poartă. Aceste articole pot fi purtate cu pantofi cu toc înalt simpli, pentru un efect spectaculos.

Cizmele înalte din piele

În mare vogă în această perioadă, cizmele înalte din piele sunt perfecte pentru zilele răcoroase de toamnă. Efectul vizual de alungire a picioarelur reprezintă un avantaj pentru aceste articole din piele. Dacă vreţi să purtaţi o pereche de astfel de cizme, vă recomandăm culorile negru şi maro care pot fi asortate cu aproape orice aveţi în garderobă.

Pielea asociată cu alte materiale

Articolele confecţionate din piele asociată cu alte materiale precum mătasea, oferă un look extrem de feminin şi senzual. Pot fi purtate în diferite ocazii iar aspectul pe care îl au este spectaculos.

Anca Antofie

Surse foto:

www.ehow.com

tumblr.com