Noua colecție IKEA este inspirată din grija față de natură

Design-ul de calitate își va găsi întotdeauna locul în magazinul IKEA. Primăvara aceasta, te aștepteaptă cu idei noi și soluții pentru un stil de viață relaxat. IKEA crede în locuințe perfecte, pentru că sunt reflecția oamenilor care locuiesc în ele. De aceea, propune noi produse pentru un stil de viață modern, care să te ajute în activitățile de zi cu zi.

Capture

Printre noutăți se pot găsi covoare decorative, disponibile în diferite dimensiuni şi texturi și o nouă colecție de canapele flexibile, special adaptate spațiilor mici. Pentru copii, designerii IKEA au lansat noi colecții de textile şi jucării. Metrajele, piesele decorative şi încărcătoarele pentru baterii cu un design inovator transformă la rândul lor o locuință în ,,acasă”.

Colecția ANVÄNDBAR este pentru cei care se simt bine, atunci când sunt aproape de natură

Pentru protejarea planetei, schimbarea trebuie să înceapă de acasă, prin lucrurile mărunte: să economisim apa şi energie și să reciclăm lucrurile de care nu mai avem nevoie.  Dacă avem un imbold, asta se poate transforma într-o activitate simplă și amuzantă. IKEA ne încurajează să avem un stil de viață responsabil prin colecția ANVÄNDBAR, o colecție nouă în care design-ul se împletește cu grija față de natură. Fiecare element este creat din materiale naturale, care își pot găsi locul oriunde în casă. IKEA crede că este timpul să lasăm toate lucrurile mărunte să contribuie la crearea unui mediu înconjurător mai bun.

Capture546

Capture5435

Capture54353

Capture64546