Noua versiune a Atlasului Digital al României este disponibilă cu noi actualizări

Sheba Distribution, reprezentant al brandului Garmin în România aduce actualizări noii versiuni a celei mai avansate hărţi de GPS de pe piaţă, Atlasul Digital al României 2012. Noua versiune, RO.A.D. 2012.30 dispune de un plus de mii de kilometri de drumuri și localități la nivel de numere poștale, iar pentru pasionaţii de istorie noi situri reconstituite 3D.

În plus faţă de ediţia precedentă sunt adăugaţi peste 13.000 de kilometri de drumuri, ridicând acoperirea în teritoriu la un total de 250.020,46 km de căi de comunicaţii. Dispune de localităţi noi la nivel de număr poştal în judeţele Maramureş, Satu Mare, Timiş, Dolj şi Prahova, iar numărul de informaţii de tip punct de interes se ridică în această ediţie la 311.059, împărţite în 437 de categorii.

ROAD2012.30 este singura hartă de navigaţie din lume care combină detalii topo cu o structură de drumuri rutabilă, la nivel inclusiv de drumuri de pământ şi poteci, cu adrese poştale de o precizie neegalată, oraşe cu blocuri 3D şi modele minuţios realizate la construcţii vechi, de patrimoniu, sau noi, definitorii pentru peisajul urban actual. Actualizările la hartă sunt constante şi consistente de la o ediţie la alta şi sunt documentate în Jurnalul Hărţii, în care sunt trecute contribuţiile şi autorii acestora, datele la care s-au efectuat precum şi denumirile localităţilor şi planşelor afectate.

Faţă de hărţile obişnuite de pe piaţă, Atlasul Digital al României are un grad de actualitate fără egal, în această ediţie găsindu-şi locul binemeritat continuarea centurii Aradului şi legătura la A1 în dreptul aeroportului din Arad, pasajul rutier de la Câmpina, hobanatul de sub Podul Otopeni, accesul deviat de construcţia metroului din Drumul Taberei precum şi multe cartiere rezidenţiale noi (Orizont din Buzău, Orhideea Gardens din Bucureşti, etc.), sensuri unice şi giratorii apărute între timp.

Galeria modelelor 3D s-a îmbogăţit cu reprezentarea detaliată a reconstiturii cetăţii medievale de la Râşnov.

Pasionaţii de istorie vor descoperi în această ediţie în premieră elementele de detaliu ale cetăţilor medievale de la Şcheia, Jdioara, Şiria, Poienari (Căpăţânenii Ungureni), Oraţia (Podu Dâmboviţei), Mediaş, Rupea şi Şoimoş, ale bisericilor evanghelice fortificate de la Biertan şi Mediaş, ale abaţiei cisterciene fortificate de la Cârţa, ale curţii medievale cneziale de la Sălaşu de Sus, ale bisericii evanghelice fortificate, cetăţii medievale teutonice de pământ şi ale celei de piatră de la Feldioara, ale cetăţilor romano-bizantine Noviodunum de la Isaccea, Proslaviţa de la Nufăru şi Aegyssus de la Tulcea, ale castrului roman legionar Apulum de la Alba-Iulia, ale celui legionar de la Drajna de Sus, ale castrelor auxiliare de la Boiţa, Olteni, Pojejena, Feldioara (Ucea), Vărădia-Rovină, Bumbeşti-Gară, Inlăceni si de la Mălăeşti-Sfârleanca, reconstituirea traseului zidurilor cetăţilor medievale bastionare turceşti de la Brăila, Isaccea, Babadag şi Constanţa, a castrului roman de marş şi a valurilor de pământ de la Supuru de Sus, a castrului roman de pământ de la Ighiu, a celor două castre romane de marş de la Zalău-Dealul Lupului, ale drumurilor antice, tumulilor, tabiilor turceşti din sec XIX şi cazematelor româneşti din primul război mondial de la Isaccea, a fortificaţiilor de asediu ruseşti de la Brăila (1829) precum şi ridicările topo ale tell-urilor e-neolitice Gumelniţa de la Olteniţa, Sultana-Malul Roşu şi Gheţărie şi Cetăţuie şi Mocuţa de la Luncaviţa.

Dispunând de un concept original, cu actualizări trimestriale, rodul muncii pasionaţilor şi specialiştilor din echipa Proiectului România Digitală (romaniadigitala.ro), Atlasul Digital al României este opţiunea profesioniştilor din toate domeniile şi instrumentul preferat de navigaţie a pasionaţilor de drumeţii în aer liber.

Ediţia actuală are o mărime de 466 MB şi rulează exclusiv pe echipamente de navigaţie Garmin, o listă a acestora fiind disponibilă la: rqa.ro

Atlasul Digital al României v4.30, RO.A.D.2012.30 poate fi achiziţionat la un preţ de 455 Lei + TVA accesând acest link: garmin.ro