Noul Ange ou Demon Le Secret Eau de Toilette de la Givenchy!

Debordand de o senzualitate delicata si intensa in acelasi timp, noul Ange ou Démon Le Secret Eau de Toilette exprima ambele laturi ale unei femei tinere ce ascunde un farmec enigmatic. Pentru ea, seductia este un joc. Ea viseaza sa fie indragostita, ramanand, totusi, oarecum distanta, cu un aer nonsalant si jovial. Indrazneata si libera, tineretea este singura ei scuza, iar fericirea o datorie absoluta. Gingasa uneori, alteori senzuala, oscileaza intre lumina si intuneric, dand frau liber propriilor dorinte, fara a-si dezvalui cu adevarat intentiile.

image002

Un parfum eteric si extrem de senzual

Ange ou Démon Le Secret Eau de Toilette este o oda adusa libertatii si iubirii, al carui miros proaspat si fructat ne duce cu gandul la puritatea unui rasarit de primavara. Pentru aceasta noua compozitie, Givenchy a creat un parfum elegant floral, fructat si chypre cu note de varf pline de savoare si note de mijloc seducatoare.

O armonie unica de acorduri de fructe crocante, flori imbatatoare si mosc reflecta un parfum modern si etern, proaspat si extrem de senzual in acelasi timp. Cu aceasta personalitate duala, parfumul ni se dezvaluie intre limitele puritatii si cele ale provocarii.

 Sticla emblematica a parfumului Ange ou Démon Le Secret, cu forma sa de pandantiv, este iar prezenta, pretiosul flacon dezvaluindu-ne aceasta noua versiune Eau de Toilette. Dar, pentru a ne bucura de acest parfum plin de prospetime, design-ul sticlei apare acum in cea mai pura forma. Dispuse intr-o armonie perfecta, marginile ascutite, in nuante de galben si auriu, ascund note senzuale si indraznete ce caracterizeaza acest nectar dulceag.

3-Gamme_Ange

Fotomodelul Natasha Poly este mai seducatoare ca niciodata in aceasta campanie publicitara. Radianta, apare ca un inger ce asteapta sa ne dezvaluie propria inocenta.

Creata de Riccardo Tisci, rochia sa Haute Couture din sifon de matase si un val brodat cu pene de strut o face si mai stralucitoare si mai gratioasa. Totusi, farmecul si ochii sai seducatori reflecta o senzualitate palpabila care vine sa-i accentueze si mai mult aerul misterios.

Parfumul se va afla in marile lanturi de parfumerii incepand cu luna septembrie.

Pret 50 ml 331 lei