Noutati de la Guerlain: Apa de parfum L’HOMME IDEAL

Credeți că bărbatul ideal există într-adevăr? Bărbatul ideal este acela care ne surpinde plăcut exact atunci când ne așteptăm mai puțin. Dacă vorbim despre viziunea Guerlain, bărbatul ideal este cel care se reinventează, fiind un soț puternic și inteligent, tandru, loial și charmant Dar de ce să ne oprim aici? Putem să ne dorim mai mult de la bărbatul ideal, el trebuie să fie irezistibil și să întoarcă toate capetele.

Capture

În 2016, Guerlain reinventează bărbatul ideal care te va cucerii imediat ce îl vei cunoaște.Toate femeile sunt fermecate de el, iar bărbații vor dori să fie ca el.  Guerlain s-a inspirat de puterea de seducție a bărbaților de pretutindeni și a creat un parfum irezistibil caracterizat de 3 adjective: captivant, seducător și misterios!

Capture21

Ce credeți? Această compoziție olfactivă, lemnos-orientală, emană magnetism?

Vă voi dezvălui un secret al parfumierului casei Guerlain, Thierry Wasser. Guerlain este una dintre puținele case care folosesc tinctură de vanilie, ingredient obținut manual în laborator, păstrându-și căldura pe tot parcursul celor trei note, din vârf până în notele de bază.

Stiati ca?

Metoda de obținere a tincturii de vanilie constă în tăierea păstăilor în bucăți mici și cufundarea lor în alcool timp de câteva săptămâni, urmând a fi monitorizate în mod regulat.

Guerlain a creat gama ideală pentru a spori potentialul barbatului ideal, un sigur mit, trei realitați:

  • L’Homme Ideal apă de toaletă- parfum lemnos inspirat de acordul amaretto, migdale, boabe de tonka, lemn de cedru și  note de piele.
  • L’Homme Ideal Cologne- parfum proaspăt-lemnos, cu note de migdale, citrice, vetiver și mosc alb.
  • L’Homme Ideal apă de parfum- parfum seducător și captivant, ești gata sa-l cunosti?

Capture423