Nu stii ce sa faci in vacanta asta? Iti spunem noi! Vino la scoala de vara “Creative Ideas”

Vrei sa dobandesti experienta alaturi de oameni specializati in relatii publice? Ti-ai dori sa publici articole la revista preferata si sa primesti feed-back chiar din partea celor din conducere? Esti dornic sa te afirmi, sa iti arati abilitatile dobandite si sa pui in practica tot ce ai invatat la facultate ? Ei bine, atunci te asteptam la agentia de Marketing si PR Creative Ideas!

Descopera partea frumoasa a meseriei de specialist in relatii publice si noi te vom ajuta sa faci primii pasi spre o cariera de suces. Credem ca o diploma nu este de ajuns pentru a deveni un profesionist si a te bucura de satisfactia pe care ti-o aduce munca depusa, insa acumularea de experienta alaturi de oameni de la care ai ce invata este cheia succesului. O s-o gasesti la noi.

La Creative Ideas lucrurile marete se petrec in fiecare zi si, tocmai de aceea ne-am propus sa ajutam la transformarea absolventilor in profesionisti care sa faca fata cus succes pietei competitive actuale. Persoana aflata in spatele acestei frumoase echipe este OANA VOICU, Director General si Marketing Consultant la Creative Ideas, doctorand la Universitatea Bucureşti si licentiata in Comunicare Politica – Sciences Politiques, Lyon, Franţa.

„Nu este suficient sa termini o facultate in domeniu, ai nevoie sa inveti cum se intampla lucrurile in viata reala. Ce le lipseste tinerilor nostri colegi din comunicare si marketing? Dificultatea in a trasforma teoria in practica de zi cu zi, lipsa organizarii si adaptarea greoaie la deadline-uri si, mai ales, invatarea ca orice angajare vine dublata de RESPONSABILITATEA muncii”, spune Oana Voicu.

Trimite-ne CV-ul tau insotit de o motivatie reala pentru care vrei sa te inscrii in competitia Scolii de Vara, un text de descriere, cu accent pe acele lucruri care crezi ca te recomanda si te diferentiaza de ceilalti candidati si ultimul proiect notabil realizat de tine sau din care ai facut parte. Inscrierile se fac la adresa cristina.curteanu@creativeideas.ro pana pe data de 21 iunie. Mai multe informatii AICI.

Conform zicalei „Invata sa devii un bun profesionist, nu doar o persoana cu o diploma in sertar”, te invitam sa intri in cel mai mare maraton al vietii tale de pana acum!