Numai zambete si armonie de 1 iunie!

CTA-Promenada-1200x628px

O data pe an, in intreaga lume, este sarbatorita magia copilariei – cu al sau parfum, suras, visuri si sperante de nezdrobit, un univers de basm ce ne poarta in bratele sale, amintindu-ne de delicatetea celei mai frumoase perioade a vietii noastre. De 1 iunie, harta distractiei include Gymboland Baneasa, Mega Mall, AFI Cotroceni, Promenada, Veranda, Gymboland VIVO! Constanta, iar in Ploiesti Gymboland Shopping City si AFI Ploiesti. Toata familia este invitata in locurile de joaca Gymboland pentru a simti inca o data ce inseamna a fi copil!

Deschizand larg usa copilariei, locul de joaca preferat ii va incanta pe cei mici cu o serie de activitati desprinse din povesti. Copiii vor regasi aici o lume a jocurilor cu bile colorate, topogane, trambuline, iar cei mari se vor relaxa in spatiile special amenajate pentru adulti.

De 1 iunie, vino cu cei mici pe taramul ludic GYMBOLAND unde animatorii orchestreaza cu maiestrie un spectacol in culori si creeaza alaturi de ei instrumente muzicale jucause precum tamburine, viori sau microfoane.

Petrece Ziua Internationala a Copilului in stil armonios si alatura-te copiilor tai in dansurile cu baloane, Limbo Party, Karaoke Party sau Street Dance Party. Echipa Gymboland ii va sustine pe cei mici in activitati creative si impreuna vor confectiona: chitara Rock & Roll, palaria mexicana, nai si vioara, instrument cu clopotei, curcubeu muzical, albinuta draguta.

Sarbatoreste de 1 iunie in locurile de joaca Gymboland si copiii vor primi o multime de cadouri, baloane, momente de fericire si clipe de neuitat.

Cu o expertiza de peste 11 ani in domeniul entertainment-ului educational, Gymboland a reusit sa creeze o ambianta perfecta, care sa transforme fiecare loc de joaca intr-un spatiu preferat de toti copiii. Elementele recreative si interactive aduc impreuna educationalul si distracția prin cele mai atragatoare metode de petrecere a timpului liber pentru cei mici.

Prima zi de vara inseamna culori, muzica, forme jucause, zile mai lungi ce imbie la mai multa joaca, dar si cea mai cool petrecere de  Ziua Internationala a Copilului, numai la Gymboland.

Petrece prima zi din Iunie in stil muzical la GYMBOLAND!