O familie cu 140 de copii

”Binele nu face gălăgie” ne-a spus sora Emilia când am rugat-o să ne povestească mai multe detalii despre copiii de la casa ”Sf. Iosif” din Odorheiu Secuiesc, ca să putem spune lumii întregi despre ei.

 Sora Emilia, împreună cu alte 12 măicuțe, are grijă de 140 de copii orfani sau ai căror părinți i-au părăsit, copii ajunși din toată țara la casa ”Sf. Iosif”.

Deși nu este deloc ușor să hrănești 140 de guri și să îmbraci 140 de copii cu vârste cuprinse între 3 și 18 ani, o discreție aproape nefirească pentru lumea în care trăim este linia de conduită a măicuțelor.  Rugile lor fierbinți ajung la Dumnezeu. Iar El le trimite de câte ori au nevoie (când o factură ajunge la suma de 12.000 lei sau când hrana este pe terminate) un ajutor la care nu sperau… Înfăptuiește o minune.

De peste 15 ani, măicuțele din Congregația Inimii Neprihănite schimbă destinele a sute de copii. Îi hrănesc, îi îmbracă, se joacă, îi educă în fiecare zi. Se consideră norocoase că pot face acest lucru. Consideră că este o minune.

Cu modestie spun că au trecut și prin vremuri foarte grele, dar nu au ajuns la disperare. Modestia din vorbe este trădată însă de tristețea din gesturi și priviri.

Vă invităm să le Dăruim Împreună copiilorde la casa Sf. Iosif speranță, bucurie și sărbători luminoase. Îi puteți cunoaște mai bine pe www.daruimimpreuna.ro sau pe pagina noastră de Facebook https://www.facebook.com/DaruimImpreuna.ro și astfel veți  afla cum putem fi alături de ei material și spiritual.

 Pentru ca bucuria si zambetul lor sa nu dispara, e nevoie si de ajutorul nostru material si spiritual:  http://daruimimpreuna.ro/?p=174