O locuință perfect curată în doar câteva minute, cu Rebel 54 de la Dirt Devil

De cele mai multe ori să faci curățenie în casă nu este cel mai plăcut lucru. Îți trebuie mult timp și ai nevoie de diferite aparate ca să cureți fiecare tip de suprafață în parte. Dacă ai avut și invitați cu o seară înainte este și mai dificil, iar în câteva zile trebuie să repeți tot procesul.

DD5254-4

Cu o expertiză de peste 100 de ani, Dirt Devil vine în ajutorul celor care își doresc o casă perfect curată cu o gamă de aspiratoare revoluționare ce transformă curățenia într-o distracție. Dirt Devil este un brand cu renume, fiind ales de milioane de consumatori din întreaga lume. În Europa, brandul este numărul unu în Germania.

Aceste aspiratoare beneficiază de sistemul inovator Multi-Cyclonic, sistemul separă eficient și imediat murdăria de praf pentru a preveni blocarea filtrelor și pentru a oferi o putere de aspirare constantă și puternică.

Eficiența superioară de aspirare este susținută și de filtrul HEPA. Acesta asigură o aspirare completă a prafului și împiedică revenirea acestuia în camera, fiind potrivit pentru persoanele alergice sau copii. De asemenea, filtrul ajută la reducerea rezistenței aerului, oferind cea mai eficientă conversie a puterii de intrare în putere de aspirare. Rezultatul fiind un flux de aer maximizat pentru a beneficia de o performanță ridicată și de o curățare excelentă. Aspiratarele Multi-Cyclonic sunt prevăzute și cu un filtru pre-motor, lavabil, cu o durată de viață îndelungată.

Principalul produs din această gama este Rebel 54 care oferă randament maxim pe orice tip de suprafață având un motor puternic și fiind încadrat în clasa energetică A pentru podele dure. Aspiratorul are un design aparte având carcasa transparentă, iar toate componentele sunt la vedere.

Rebel 54 este un aparat foarte eficient, performant și ușor de folosit. Are o capacitate de 1,8L, este fără sac și are un design compact. Aspiratorul este însoțit de un întreg kit de accesorii printre care se numără o perie standard, una mică, una combi și un accesoriu pentru spații înguste. Aspiratorul Rebel 54 este disponibil în două culori, metal red și polar white.

Aspiratoarele Dirt Devil achiziționate în perioada aprilie – august 2016, în cadrul campaniei Performanță și Fiabilitate, beneficiază de o garanție extinsă de 5 ani.

Mai multe detalii despre aspiratoarele Multi-Cyclonic găsiți pe site-ul www.dirtdevil-romania.ro și pe pagina de Facebook www.facebook.com/Dirt-Devil-Romania.

DD5254_1 DD5254_3 DD5254_4 DD5254-1 DD5254-2