O.P.I lansează o nouă bază în colecția Gel Color pentru o manichiură super rezistentă

O.P.I lansează o nouă bază în colecția Gel Color pentru o manichiură super rezistentă

#StayOnStayStrong

O.P.I, marca #1 de lacuri de unghii profesionale la nivel global, lansează o nouă bază de unghii în sistemul de culoare GelColor Stay Strong pentru o manichiură super rezistentă. Aceasta asigură peste 21 de zile de culoare impecabilă, cu strălucire de revistă. Baza OPI Gel Color Stay Strong se alătură familiei clasice de bază și top: OPI Gel Color Stay Classic (baza) și Stay Shiny (topul). Și acestea două într-o nouă prezentare, cu ambalaje noi, de sărbătoare.

Noua bază OPI Gel Color Stay Strong este îmbogățit cu Calciu și un complex de vitamine, care sporesc rezistența unghiilor naturale cu 61% și îi cresc flexibilitatea cu 110% ăn timpul manichiurii cu gel. Totodată, combinația perfectă dintre solvent și gel, cu un raport în favoarea gelului ceea ce îi conferă o vâscozitate mai groasă, îi asigură o rezistență îndelungată manichiurii având în același timp proprietăți de întărire și fortificare a unghiilor naturale.

“Nuanțele GelColor sunt piesa de rezistență O.P.I datorită formulei super rezistente, a strălucirii puternice și a ușurinței cu care se îndepărtează”, spune Co-Fondatorul și Ambasadorul  O.P.I, Suzi Weiss-Fischmann. “ Femeile își doresc o manichiură și o pedichiură care să țină pasul cu stilul lor de viață, atât la serviciu cât și acasă. Paletarul GelColor oferă culori în tendințe, corelate cu performanțele dovedite pe care O.P.I le oferă de 40 de ani. ”, declară specialistul O.P.I.

“Noua bază OPI Gel Color Stay Strong oferă calitate uimitoare a manichiurii cu o durabilitate de peste 21 de zile și o formulă îmbunătățită a produsului, care lasă unghiile să se simtă puternice în timpul folosirii gelului.”, adaugă Jill Bartoshevich, Director Global O.P.I. „Este un produs minunat pentru femeile cu unghi subțiri sau care se exfoliază sau pentru cele care întâmpină dificultăți în lustruirea gelului. Toate aceste beneficii sunt combinate cu o culoare O.P.I în tendințe, care durează. ”

Baza protectoare Stay Strong este primul pas într-o manichiură și o pedichiură GelColor. Este urmată de iconicul lac de unghii demi-permanent O.P.I și Topul protector pentru sigilarea culorii. Stratul de bază Stay Strong este compatibil cu toate nuanțele O.P.I. Acesta prezintă o vîscozitate mai densă a formulei și de aceea are o perie mai scurtă, pentru aplicare subțire, extrem de precisă. După 21 de zile de purtare, culoarea din sistemul GelColor Stay Strong se îndepărtează cu ușurință, prin absorbție.

Baza protectoare GelColor Stay Strong, Baza protectoare Stay Classic și Topul de strălucire Stay Shiny sunt prezentate într-un ambalaj nou, mai ușor de utilizat. Capacele albe texturate oferă o aderență suplimentară, iar codul de culoare de pe sticlă permite o identificare vizuală rapidă. Paletarul de culori GelColor include peste 190 de nuanțe, iar în fiecare an sunt lansate patru-cinci colecții noi. Toate aceste produse profesionale se găsesc în saloanele partenere OPI.

Pentru mai multe informații urmărește-ne pe canalele de socializare: @opi_romania & facebook.com/OPIRomaniaOfficial

Fii parte din comunitatea OPI pentru a afla ultimele noutăți și a beneficia de inspirația oferită de profesioniștii din acest domeniu: facebook.com/groups/OPILoversRomania