O solutie inteligenta pentru epilarea definitiva

NOUL Braun Silk-expert IPL oferă soluții inteligențe pentru epilarea definitivă

AID_A48_0028200_Silk_expert_BD_5008_Rich_content_image_08

Braun, cel mai de încredere brand în ceea ce privește epilarea, lansează NOUL Braun Silk-expert IPL, alegerea inteligentă pentru epilarea definitivă. Cu Silk-expert IPL, Braun introduce tehnologia  SensoAdaptTM, oferind femeilor posibilitatea să beneficieze de un tratament sigur și eficient în confortul propriei case. Procesul este lipsit de durere și este calea cea mai sigură pentru a obține o piele fină și un rezultat de durată.

Prin senzorul inteligent SensoAdapt™, Braun Silk-expert marchează un moment de referinţă în categoria IPL a epilării definitive.

  • Tehnologia lasă în urmă presupunerile și setează automat intenistatea luminii la nivelul optim pentru piele. În comparație cu alte aparate care doar detectează eligibilitatea unui tratament IPL, senzorul SensoAdapt™ scanează continuu pielea până la 80 de ori/ secundă și adaptează intensitatea luminii la nivelul cel mai potrivit. Acest lucru permite evitarea procesului complicat de potrivire a culorilor, pe care îl necesită alte aparate, în special din cauza faptului că tonul pielii variază în zone diferite ale corpului.
  • Acesta este cea mai rapidă tehnologie IPL disponibilă la nivele ridicate de energie, pulsând odată la fiecare 0.9-1.9 secunde, pe intenistatea energiei. Acest lucru permite epilarea picioarelor în 8 minute.

AID_A05_0028609_Always_on_Glow_IPL_ER_PR_09__rgb_ AID_A05_0029018_Always_on_Glow_IPL_ER_PR_07__rgb_ AID_A42_0028213_Silk_expert_BD_5001_Basic_content_Main_image

Eficacitate și siguranță dovedită clinic

Braun Silk-expert IPL a fost testat clinic și vefificat de FDA. Procesul clinic* a aratat că după un tratament de patru săptămâni, femeile au beneficiat de o reducere semnificativă a creșterii părului:

  • 94% dintre femei au afirmat că au observat rezultate notabile după doar trei luni de la folosire*;
  • 89% dintre femei au observat că părul este mai rar chiar și după 12 luni de la ultimul tratament*.

Sistemul de îndepărtare a părului, fără durere, poate fi folosit pe zona feței precum și pe întregul corp, oferind femeilor o soluție pentru toate nevoile in ceea ce priveste epilarea**.

 

Performanță ridicată la folosire

Cu ambele moduri disponibile de alunecare și de precizie, Silk-expert IPL se poate adapta cu ușurință diferitelor părți ale corpului. Modul de alunecare permite tratamente eficiente și rapide și este recomandat pentru suprafețe mari, cum ar fi picioarele și brațele. Modul de precizie este pentru tratarea zonelor sensibile sau greu accesibile, cum ar fi linia bikinilor sau axila.

Cu cablul de alimentare încorporat, Braun Silk-expert IPL este întotdeauna gata de utilizare și poate fi folosit la putere maximă, fără întreruperi. Nu există geluri sau becuri de schimbat, iar dispozitivul este capabil să producă 120.000 de pulsații. Acest lucru înseamnă că, dacă este folosit numai pe partea inferioara a picioarelor, în zona axilei sau bikini și a feței, pulsațiile permit utilizarea până la aproximativ 14 ani. Chiar și atunci când este utilizat pentru a epila întregul corp și pentru tratamente de întreținere pentru a preveni creșterea, pulsațiile ar putea fi utilizate aproximativ 6 ani.

Mai mult decât atât, Braun Silk-expert IPL este ușor de utilizat și nu necesită instrucțiuni. Este compact, elegant și are un design ergonomic cu un mâner care facilitează folisre – fiind soluția ideală pentru femeile ocupate.

Braun Silk – expert IPL va fi lansat in Romania  luna martie 2016.