O zi de rasfat la D’Hairapy Beauty Bar

Frumusețe în stare pură. Good vibes. Relaxare. Răsfăț. Prietenie. Boem. Vintage. Împreună sau separate, fiecare dintre cuvintele pe care le-ai citit mai devreme, „spun” câte ceva despre universul D’Hairapy Beauty Bar. Acest Univers te are pe tine, femeie modernă, în prim plan.

www.Luxury-Photo-Video.com - 0786.044.044

„Susținem viața socială reală, așa că am gândit salonul ca un loc în care vă puteți bucura de compania unei prietene pe o terasa cu aer vintage si boem. De asemenea, oferim servicii de cea mai buna calitate, punem preț pe calitate, și, nu în ultimul rând, putem la dispoziția tuturor celor care ne trec pragul un meniu de băuturi delicioase!”. Acesta este mesajul pe care ți-l transmite Denisa Hazaparu, owner D’Hairapy Beauty Bar.

D’Hairapy Beauty Bar este, ca să îți explic mai pe larg, locul în care te poți răsfăța, locul în care îți poți găsi acel timp numai pentru tine, locul în care să intri frumoasă și din care să ieși… superbă :))). Și… ce crezi, locul care te scapă de grija traficului, pentru că este fix în centrul Bucureștiului. De asemenea, pe lângă aceste certitudini, D’Hairapy Beauty Bar are și îți face câteva promisiuni, draga mea! Organizează PENTRU TINE cele mai tari PETRECERI…

… și când spun petreceri mă refer la: petrecerea burlăcițelor, petrecere aniversară, baby shower, onomastică, teambuilding de o zi și orice fel de party care-ți trece prin cap. Generic, noi l-am numit, Pamper Party, și este conceptul de care ne ocupăm 100% pentru tine și prietenele tale. Îl putem organiza fie la salon, fie la tine acasă și îți punem la dispoziție o zi de răsfăț cu tratamente pentru păr și piele, vopsit sau coafat, mani-pedi, make-up, tratamente faciale, plus un bufet delicios, candy bar și prosecco cât cuprinde! 🙂 Auuuu… să nu uit să-ți spun că, la final, avem grijă care amicele tale să nu plece cu mâna goală, pregătim cadouri drăguțe pentru ele.

Îi organizează pe DOMNII din viața voastră. Dă-i ideea asta!

Să nu-mi spui că ție nu ți se întâmplă să te întrebe unul dintre domnii din viața ta – jumătate/părinte/amic/văr etc: „Draga mea, ce vrei să-ți iau de ziua ta?”. Ei bine, de acum, spune-i că cel mai potrivit cadou pentru orice femeie este „Wife/Woman Day Care”, concept D’Hairapy Beauty Bar. Acesta este, așadar, cadoul perfect penru orice femeie care se respectă și, de asemenea, este cadoul pe care orice femeie l-ar iubi din prima. De ce? Pentru că o zi de răsfăț la D’Hairapy Beauty Bar o va face să se simtă frumoasă și răsfățată. Interesant este că acest pachet, care costa 120 de lei/oră, este flexibil. Adică doamna sau domnisoara își poate alege serviciile de care să se bucure.

Str. Vasile Conta 18, Sector 2, Bucuresti
Mai multe detalii:
www.dhairapy.ro
www.facebook.com/dhairapybeautybar

www.instagram.com/dhairapy_beautybar