OLIVIA PALERMO A PURTAT TOMMY HILFIGER ÎN CADRUL EVENIMENTULUI DIGITAL GREEN CARPET FASHION AWARDS

Tommy Hilfiger a anunțat că antreprenorul Olivia Palermo, considerată o  autoritate internațională în lumea fashion-ului, a purtat o ​​ținută TOMMY HILFIGER la Digital Green Carpet Fashion Awards din Milano, Italia – un eveniment care a făcut tranziția înspre online pentru a prezenta primul covor digital verde din lume. Green Carpet Fashion Awards este o colaborare între Eco-Age și Camera Nazionale della Moda Italiana (CNMI), care și-au unit forțele în ultimii trei ani pentru a recunoaște și a celebra realizările de sustenabilitate în modă.

Olivia Palermo a îmbrăcat o rochie portocalie fără spate selectată din colecția capsulă Primăvara 2019 TommyXZendaya, care a fost co-creată de Tommy Hilfiger și fostul ambasador global al brand-ului, Zendaya, și inspirată de femeile iconice din anii ’70. Rochia a fost împodobită manual de artizani cu înaltă calificare din India și a fost purtată inițial de Priyanka Chopra la Festivalul de Film de la Cannes din mai 2019.

Tommy Hilfiger este implicat în lupta de a se renunța la stigmatul re-purtării unei ținute, re-împărtășirii și re-mixarea articolelor de îmbrăcăminte pentru a celebra timpul, îndemânarea, resursele și creativitatea care le-au adus la viață. Această noțiune este parte integrantă a ambițiosului program Make it Possible al lui Tommy Hilfiger, angajamentul îndrăzneț al brand-ului de a crea modă prin care „nimic nu se pierde și toată lumea este inclusă.”

 

Colecțiile TOMMY HILFIGER sunt disponibile în România, în magazinele TOMMY HILFIGER.

 

UNDE:           Milano, Italia

CÂND:           Sâmbătă, 10 Octombrie, 2020

Foto Credit: Johannes Huebl

 

# # #

Despre SARKK SA

SARKK SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri și o rețea extinsă de magazine selecționate.

 

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

 

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Despre Tommy Hilfiger

Cu un portofoliu de brand ce include TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS, Tommy Hilfiger este unul dintre cele mai recunoscute grupuri de designer de lifestyle premium din lume. Obiectivul său este proiectarea și comercializarea de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport de înaltă calitate pentru bărbați, articole de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport pentru femei, îmbrăcăminte pentru copii, colecții de denim, lenjerie (inclusiv halate, pijamale și îmbrăcăminte de casă), încălțăminte și accesorii. Prin intermediul unor parteneri licențiați, Tommy Hilfiger oferă produse de lifestyle precum ochelari, ceasuri, parfumuri, costume de baie, șosete, mici articole din piele, articole de uz casnic și genți de voiaj. Linia de produse TOMMY JEANS constă în îmbrăcăminte din denim și încălțăminte pentru bărbați și femei. Colecția este completată de o varietate mare de genți, accesorii și parfumuri.