OPI Euro Centrale

Anul acesta am trecut prima oara pragul Cafe Antipa odata cu lansarea OPI Euro Centrale. Asa cum spuneam de curand, trendul pe care se merge in ultima perioada este de valorificare a motivelor traditionale, iar cam acelasi lucru intamplandu-se si cu ultima colectie de la OPI, care este inspirata de tarile din Europa Centrala si aminteste prin culori si denumiri de particularitatile acestora.

Evenimentul de lansare a fost cu atat mai deosebit cu cat este pentru prima data cand OPI include intr-o colectie doua nuante inspirate de Romania. Joey Brown, Top Corporate Trainer OPI, sosita special in Romania pentru aceasta lansare, a dezvaluit invitatilor cele doua nuante inspirate de tara noastra, My Vampire Is Buff si Vant To Bite My Neck, dar si nuantele care duc rapid cu gandul la celelalte tari reunite in Euro Centrale – Cehia, Polonia si Ungaria. Nuantele dedicate tarii noastrei sunt inspirate de folclor si de legendele care circula despre Dracula, personaj care a furnizat baza de fictiune pentru vampirul modern al cartilor si filmelor de gen.

Colectia Euro Centrale este compusa din 12 nuante gata de purtat indiferent de tara pe care o iubesti: My Vampire Is Buff, Vant To Bite My Neck, Hands Off My Kielbasa, Suzi’s Hungary Again, You’re Such a Budapest, Polka.com, Can’t Find My Czechbook, My Paprika is Hotter Than Yours, Oy-Another Polish Joke, A Woman’s Prague-ative, Euroso Euro, I Saw…U Saw…We saw…Warsaw. Pretul este de 51 lei.

Un eveniment frumos cu oameni frumosi, cu un concept in spate, cu un MC inspirat, hostessele imbracate in tinutele dark chic Pas du Tout. Mi-a placut!

13_EuroCentrale_Model_7

DCE21_Eurocentrale_A_Display

photo

signature

Andreea Lada

http://femininlasuperlativ.ro