OPTI-FREE RepleniSH: Soluţia confortului în portul lentilelor de contact

Credeţi că toate soluţiile pentru întreţinerea lentilelor de contact sunt la fel? Mai gândiţi-va o dată.

Fiecare soluţie este diferită, iar compoziţia ei poate afecta ataât gradul de dezinfectare pe care îl oferă, cât şi nivelul de hidratare şi confort.

OPTI-FREE RepleniSH – soluţia multifuncţională cea mai recomandată de către specialişti1, are o formulă unică, biocompatibilă, ce ajută la menţinerea hidratării în timpul portului lentilelor de contact moi până la 14 ore.
Cand lentilele sunt introduse complet în soluţia OPTI-FREE RepleniSH, suprafaţa lor este recondiţionată datorită sistemului inovator TearGlyde ce creşte gradul de hidratare cu până la 6 ore comparativ cu celelalte soluţii multifuncţionale1.
În plus faţă de confort pe parcursul întregii zile, OPTI-FREE RepleniSH oferă şi un grad de dezinfectare foarte ridicat al lentilelor.

Ofera-ţi şi tu beneficiile unui produs ce reprezintă „ştiinţa confortului”! Alţi pacienţi o fac deja. Un studiu1 în care pacienţii au fost invitaţi să evalueze produsul, îi confirmă proprietăţile: 91% apreciază că lentilele sunt mai curate, iar purtarea este confortabilă şi 84% sunt „de acord” sau „total de acord” că lentilele sunt hidratate şi confortul este de durată.

Soluţia este disponibilă în varianta de 300 ml sau 120ml, ideală atunci când calatoriţi şi iîn vacanţe.

Folosiţi întotdeauna soluţia recomandată de către specialistul Dvs.! 

Intrebaţi specialistul dacă  OPTI-FREE RepleniSH vi se potriveşte. Reţineţi: doar medicul specialist poate determina ce tip de lentile vă sunt recomandate şi care este soluţia de întreţinere cea mai potrivită.

Pentru a vă asigura că lentilele de contact sunt confortabile întreaga zi, trebuie curăţate,  dezinfectate şi păstrate în soluţie după ce le scoateţi de pe ochi.

Respectaţi următoarele instrucţiuni când curăţaţi şi păstraţi lentilele în soluţie, pentru a asigura condiţiile optime de întreţinere a lor2.

 • Spalaţi-vă întotdeauna mâinile şi ştergeţi-le înainte de a atinge lentilele.
 • Curăţaţi cu grijă şi în mod regulat lentilele de contact potrivit recomandărilor specialistului şi instrucţiunilor producătorului.
 • Respectaţi întotdeauna intervalul de înlocuire a lentilelor prescris de specialist.
 • Consultaţi specialistul pentru examinări periodice. Consultul ocular regulat şi întreţinerea  corespunzatoare a lentilelor de contact vă ajută să vă bucuraţi de avantajele şi confortul acestora pe termen lung. 
 • Folosiţi doar soluţie proaspătă. Nu refolosiţi niciodată soluţia de întreţinere. Soluţia trebuie înlocuită potrivit instrucţiunilor, chiar dacă nu folosiţi zilnic lentilele.
 • Nu consideraţi că orice soluţie vi se potriveşte. Folosiţi numai produsele recomandate de specialist pentru curăţarea şi dezinfectarea lentilelor de contact. Soluţiile saline şi lacrimile artificiale nu sunt destinate dezinfectării lentilelor.
 • Curăţaţi recipientul lentilelor zilnic. Aruncati soluţia folosită şi clătiţi recipientul cu soluţie proaspătă. Păstraţi recipentul deschis şi uscat între utilizări.
 • Păstraţi lentilele în recipientul corespunzător şi înlocuiţi-l la cel mult 3 luni.
 • Nu folosiţi apă de la robinet, apă îmbuteliată sau salivă pentru întreţinerea lentilelor, curăţarea sau clătirea recipientului, deoarece vă expuneţi infecţiilor oculare.
 • Se poate întampla ca particule fine, cum sunt cele din produsele de machiaj, „să se prindă/agaţe” de lentilele de contact. Umezţi degetele cu soluţie şi frecaţi uşor lentilele pentru a le îndepărta. Curăţaţi şi clătiţi normal lentilele.
 • Dacă nu purtaţi lentilele în fiecare zi sau daca le păstraţi în soluţie câteva zile, trebuie curăţate şi dezinfectate înainte de a le purta din nou.