Optimistic Garden Party by Urban Monkey

Pe 16 iulie, urban monkey pregătește optimistic party no.2 în proaspăta Grădină Floreasca, al doilea SUPER-smoothie muzical, delicios combinat cu GOLAN, Soundopamine și servit răcoritor în grădină, pe marginea piscinei.

urban monkey declanșează optimismul propriu în Grădina Floreasca, energizând atmosfera cu juice-urile, smoothie-urile și apa de cocos raw, cold pressed, care vor deveni guest stars în cocktailurile bune de tot, cu același nume. Într-un peisaj verde-crud, optimistic party no.2 propune o SUPER-experiența muzicală amestecată de GOLANii muzicali cu al lor mix dance-house-soul cu influențe bossa nova, alături de electro-vibrațiile pline de summer breeze ale colectivului jazzy-lounge Soundopamine.

La umbra serii de 16 iulie, începând cu ora 19:00, urban monkey și frufru creează contextul perfect pentru ca tu să te încarci doar cu super-good vibes, într-un decor perfect pentru o seară de vară #optimisticbynature, cu cele mai bune juice-uri, smoothie-uri și cocktail-uri raw, cold pressed din oraș.

‪ ‪#‎urbanmonkey ‪#‎optimisticbynature ‪#‎lovelife

—————————————-

GOLAN

https://www.facebook.com/golanmusic

http://www.golansound.com

https://soundcloud.com/golansound
https://www.youtube.com/golansound

Colectivul Golan, originar din București, este compus din Alex, Mihai și Ernesto, trei băieți cu multe talente și abilități, dintre care la cele muzicale excelează – percuție, clape, trompetă, flaut, voce și platane la pachet. Proiectul ștrengăresc, denumit de băieți la caterincă o ”firmă muzicală”, a câștigat rapid teren, în anul 2014 regăsindu-se adesea pe line-up-uri de petreceri, concerte și festivaluri notabile.

Autodeclarați ”party people”, Golan-ii preferă să abordeze un pic diferit muzica electro produsă în România, dându-i un vibe visător, pe care te poți balansa în lumea ta, fie că o asculți acasă, la birou sau la un concert de-al băieților.

Combinația șarmantă de instrumente live, electro-mixaje fresh și versuri sexoase, interpretate într-o tonalitate misterioasă, explică furtuna de aplauze și declarații de dragoste cu care sunt primiți la fiecare live act. Dăruind de fiecare dată o experiență acustică super-melodioasă, gașca de Golan-i muzicali prepară un mix de dance, electro, soul, cu influențe bossa nova, căruia nu-i poți rezista.

—————————————-

SOUNDOPAMINE

https://www.facebook.com/soundopamine

www.soundcloud.com/soundopamine

www.youtube.com/soundopamine

Soundopamine este un band înființat în 2013 la București de către Cristian Munteanu și Roman Botnari, ce oferă un show live în continuă expansiune, amplificat de cele 2 voci, clape, drum maschine și tot felul de efecte.

Colectivul Soundopamine înseamnă NTsH la voce, Dan Corhana la pupitrul de Dj, Cristian Munteanu la clape, voce și responsabil de producție, la fel ca Roman Botnari, care se ocupă și de mix, versuri și fx. Îmbinând elemente clasice, tehnologii inovatoare și un nucleu electrizant de energie, Soundopamine creează un sincretism unic, construind o punte între natură și spiritualitate printr-un acord consonant al universului.

Cu acorduri jazzy lounge pe ritmuri tribale și techno, trupa propune prin conceptul ”Everyday Paradise Live Show” o experiență completă, desfășurată “de la un răsărit către celălalt’’. Destinat integrării unei întregi orchestre pe o scenă în care diferența dintre digital și acustic dispare, show-ul pregătit de Soundopamine sporește trăirile publicului consumator de muzică electronică de calitate.

—————————————-

Accesul se face doar pe bază de invitație.

Link eveniment Facebook:

https://www.facebook.com/events/1621864821389302