Overseeing Fashion va invită să celebrăm împreună prima să aniversare!

A trecut un an de când blogul Overseeing Fashion va ţine la curent cu ultimele noutăţi din domeniul modei, beauty, trenduri, evenimente, lansări, dar şi cu un sfat documentat de fiecare dată când a fost nevoie.

În acest an am crescut împreună, ne-am maturizat, am creat legături noi. Fără voi, nimic din toate acestea nu ar fi fost posibile, aşadar dorim să vă mulţumim pentru susţinere şi pentru că aţi fost alături de noi din 6 Ianuarie 2011!

Acum, dorim să stabilizăm relaţia care s-a creat prin intermediul blogului. Vă invităm să fiţi alături de noi în continuare şi la evenimentul care celebrează primul an de existenţa al Overseeing Fashion.

Evenimentul va avea loc într-un loc select din capitală, iar invitaţii vor fi numai unul şi unul. Vă veţi putea delecta cu bunătăţi, admira tablouri, testa produse de beauty, şi veţi avea parte de multe alte surprize pe care le veţi descoperi doar dacă veţi fi prezenţi la eveniment!

Petrecerea va avea loc la ceainăria Tea House (Str. Erou Ion Calin, nr. 25, Sector 2, Bucureşti), vineri, 6 Ianuarie, începând cu orele 17:00.

Printre colaboratorii evenimentului se numără: Tea House, Lush, Vinescu, Bioderma, Glamour şi mulţi alţii!

Dressing code: Casual Cocktail

Vă aşteptam cu drag!

Despre Overseeing Fashion

Blogul Overseeing Fashion s-a născut din pasiunea mea pentru moda. Având iniţial o traiectorie strictă în direcţia modei, ulterior s-a transormat într-un blog de lifestyle, care înglobează mai multe domenii de beauty.

Toată lumea mă întreabă de unde mi-a venit ideea de a lansa un blog. Totul a pornit de la petrecerea de Revelion dintre 2010-2011. Cu un dram de regret, mărturisesc că majoritatea invitaţilor de la acea petrecere aveau haine frumoase, dar prost accesorizate. Mi-am dat seama că cineva ar trebui să îi atenţioneze, însă eram conştientă de faptul că ei nu mă vor asculta decât dacă le certific faptul că sfaturile mele sunt valoroase. M-au ambiţionat să pornesc un blog, iar numele a reflectat exact ceea ce cuprinde acesta.

Acum am ocazia să vă dezvălui şi de unde mi-a venit inspiraţia pentru numele blogului! Melodia “One More Cup of Coffee” a trupei The White Stripes este una dintre favoritele mele, iar formaţia este una care mi se pare o necontenită sursa de inspiraţie. Ascultând versurile, mi s-a părut că un cuvânt era mai sonor, mai cu prestanţă, şi anume “Overseeing”. De aici totul a venit de la sine.

Blogul Overseeing Fashion s-a dezvoltat mulţumită celor care au avut încredere în el, atât cititorii, cât şi colaboratorii. Aceştia din urmă m-au susţinut şi m-au ajutat să organizez giveaway-uri cu premii deosebite.

Despre Tea House

Tea House, o oază de linişte şi regăsire spirituală…
Aici veţi găsi tot ce se risipeşte în tumultul vieţii cotidiene…
Vă oferă cu drag un strop de bine, de relaxare, toate la o ceaşcă de ceai… şi nu numai