Oxette Muse. Simplu. Clasic. Etern.

Screenshot_4Combinand pietrele semipretioase cu mestesugul sofisticat, Oxette lanseaza an de an colectii de bijuterii vibrante si unice. Fiecare piesa poate completa atat o tinuta de zi, cu jeans, cat si o “little black dress”, expresia elegantei pentru atat de multe femei. Pietre naturale semipretioase precum sidef, cristale, agate, labradorit, montate in argint simplu sau argint in baie de aur, au fost folosite la realizarea colectiei Oxette din acest sezon AW2014-2015 – colectia Muse – bijuteria eterna, inspirata din arta, arhitectura si lucrurile simple ale vietii.

„Cu fiecare colectie, Oxette evolueaza catre bijuteria sublima, piesa care defineste feminitatea: mister, senzualitate, frumusete. Femeia Oxette este la moda, urmareste tendintele, dar alege acele piese clasice care pot fi purtate si peste ani. Este la intersectia intre Audrey Hepburn si Marilyn Monroe – eleganta si sex-appeal. O vezi la restaurant, manierata si misterioasa, conducand masina cu eleganta si calm, in fruntea unei companii de 100 de angajati, cu o mana de fier intr-o manusa de catifea sau cu un job in mediul corporatist, pasionala si fina. O vezi la petreceri, dansand si distrandu-se, la mare sau la munte, etern tanara si vibranta, sau inca la scoala, pregatindu-se si visand la un viitor luminos. Aceasta este femeia Oxette”, a declarat Alexandra Popescu, General Manager Oxette Romania.

Bijuteriile si ceasurile Oxette sunt purtate de vedete de top din Romania, portofoliul de cliente incluzand de la femeia de cariera la eleva de liceu.

Bijuteriile Oxette pot fi gasite in cinci magazine in Romania – trei in Bucuresti (in Baneasa Mall, Afi Cotroceni si Bucuresti Mall), doua in Constanta (City Park Mall si Maritimo Shopping City) si unul in Cluj-Napoca (Polus Center), cat si on-line pe www.boutiquedefrumos.ro.