Palatul Noblesse – locul in care evenimentele devin memorabile

Amplasat in inima Bucurestiului, pe Strada Sfintilor nr. 7, Palatul Noblesse – Centru de Arte si Evenimente, este gazda a numeroase evenimente corporate, mondene si culturale, precum expozitii, vernisaje, concerte si serate organizate lunar de Asociatia Culturala Noblesse, creata cu scopul de a sprijini designeul romanesc, arta si tinerii artisti in drumul lor spre afirmare.

7151bb281c_Palatul-Noblesse-2

Asociatia Culturala Noblesse a aparut din nevoia responsabilitatii sociale a Noblesse Group de a se implica in sprijinirea si organizarea de actiuni sociale si culturale menite sa promoveze valorile nationale si internationale. Din cadrul Noblesse Group mai fac parte biroul de arhitectura si design interior Studio Insign, Palatul Noblesse – Centru de Arte si Evenimente si showroom-ul Galeriile Noblesse – leader in amenjarile interioare de lux.

11403076_1616074221942932_5638697862665117822_n

Prin aceste evenimente desfasurate la Palatul Noblesse – Centru de Arte si Evenimente, Noblesse Group sustine promotori ai artei si culturii din Romania, dar nu numai. Noi credem in viitorul cultural al societatii si in reintegrarea spiritului creativ si creator in viata de zi cu zi.sustine Loredana Preda, CEO Noblesse Group

Expozitia ”Capodopere ale artei grafice” semnata de Henri Matisse

Gazduita in perioada 7 aprilie – 7 iunie 2015 la Palatul Noblesse – Centru de Arte si Evenimente, expozitia ”Capodopere ale artei grafice” , formata din 83 de lucrari litografice semnate de Henri Matisse a fost prima expozitie din Romania a renumitului artist, unica prin concentrarea exclusiva asupra operelor acestuia. Expozitia a reusit sa atraga peste 1000 de vizitatori, iar studentii si elevii au beneficiat de gratuitate, ceea ce a incurajat gradinitele, scolile, liceele si facultatile sa se indrepte catre acest eveniment cultural marcant.

Vernisajul Iuliei Nastase „Transparente”
Pe 12 Iunie, la Palatul Noblesse – Centru de Arte si Evenimente a avut loc vernisajul expozitiei „Transparenta Mastii” al artistei Iulia Nastase. In deschiderea vernisajului invitatii la aveniment au avut ocazia sa asculte un recital de muzica unic, sustinut de violonistul Sabin Penea acompaniat la pian de Gabriela Puchianu, astfel incat artele s-au impletit si au dat nastere unei atmosfere relaxante, deosebite si plina de creativitate.

Iulia Nastase este absolventa a Universitatii Naţionale de Arte sectia Sticla. A expus in 2013 in cadrul festivalului George Enescu instalatia “Ritmuri de vioara”, urmand ca in 2014 sa realizeze trofeele concursului International George Enescu. Printre alte expozitii se numara participarea la Salonul sticlei din 2012 si 2013 si la expozitia de arte plastice si decorative “Viaţa la Curtea Regala” din 2014.

Expozitie corpuri de iluminat create din hartie reciclata by Luminish

Pe 16 mai, in cadrul Romanian Design Week, peste 1500 de oameni au luat parte la un workshop cu demonstratii de hartie manuala si mulaje obtinute din instalatii si alte obiecte de iluminat realizate de Luminish, care au fost expuse in perioada 23-24 mai la Palatul Noblesse – Centru de Arte si Evenimente.


Palatul Noblesse este o cladire monument istoric ce dateaza din anul 1881 care are un caracter versatil. Cladirea a fost complet restaurata, consolidata si amenajata, fiind reintegrata in patrimoniul cultural si arhitectural al Bucurestiului. Prin acesta, Noblesse Group isi propune sa schimbe atmosfera evenimentelor si sa aduca o nota de arta si cultura in orice eveniment organizat si sustinut la Palatul Noblesse. In acest loc unic creat prin impletirea dintre arta si design interior se contureaza cadrul ideal gazdurii unor evenimente diverse, precum: expozitii, vernisaje, concerte, serate, lansari de produse, petreceri exclusiviste/corporate, cine private/business, intalniri de afaceri sau de networking, conferinte sau cursuri.

Pentru a fi la curent cu noutatile, accesati www.palatulnoblesse.ro sihttps://www.facebook.com/www.palatulnoblesse.ro/timeline