Pantofii anului 2012

Anul acesta ne pregăteşte multe surprize. Vom purta pantofii la care poate nu ne-am gândit vreodata, pentru că tendinţele par a fi mai extravagante ca niciodată.

Creatorii de modă s-au întrecut în a concepe propuneri de pantofi nemaintalnţi iar lumea modei nu încetează să ne uimească de la o zi la alta.

Pantofii Cenuşăresei par să nu mai fie un vis, anul acesta s-ar putea să îi aveţi, nici pantofii metalizaţi, transparenţi sau cei cu sclipici. Vom purta tocuri înalte dar şi cristale Swarovski sau perle de Mallorca.

Imprimeurile vor trezi la viaţă ţinute banale iar botinele peep-toe vor face multe cuceriri. Chiar cei de la Louboutin ne propun pantofii cu animal print, fucsia şi paiete, ar putea părea prea mult? Ei bine anul acesta, nu!

Photo via elle.com

Dacă tot veni vorba de Cenuşăreasa, cei de la Miu Miu pare că s-au inspirat chiar din această poveste când au creat design-ul unor pantofi preţioşi învăluiţi de strălucire.

Photo via elle.com

Cei de la Gucci îmbină atât strălucirea cât şi tocurile înalte într-o pereche de peep-toes negri foarte eleganţi.

Photo via elle.com

Chiar şi când vine vorba de pantofii sport, tendinţele îşi spun cuvântul, auriul şi argintiul sunt cuvintele cheie propuse de Jimmy Choo pentru 2012.

Photo via elle.com

Tocuri extreme , atât subţiri cât şi foarte înalte, botine cu ţinte şi străluciri metalice, ne propun cei de la casa Zanotti.

Photo via elle.com

La mare căutare anul acesta vor fi şi piesele transparente, lucru care se va regăsi şi în croiul hainelor, dar mai ales cel al pantofilor.

Tot cei de la Louboutin vin cu o astfel de idee, tocuri de peste 10 cm ce îţi vor înveli piciorul în…transparentă.

Photo via elle.com