Par drept si stralucitor in cateva minute!

BaByliss-Paris

Rezoluțiile lui 2017? Păr drept și strălucitor în câteva minute!

2017 este anul în care punem accent tot mai mult pe timpul nostru liber. Ne dorim ca printre rezoluțiile de anul acesta să adăugăm eficiență în rezolvarea problemelor și căutăm soluții, dar și produse care ne pot ajuta rapid. Dacă astea sunt și așteptările tale, atunci te încurajăm să alegi peria de îndreptat Liss Brush 3D de la BaByliss Paris. Poți obține un păr drept și strălucitor în doar câteva minute.

Specialiștii BaByliss Paris prezintă o nouă inovație în aranjarea părului, peria electrică pentru îndreptarea părului, Liss Brush 3D. Peria beneficiază de o combinație unică de 126 de peri pentru o îndreptare rapidă, ușoară, ce oferă părului elasticitate și luciu natural. Poziția acestor peri permite distribuirea uniforma a căldurii. Secretul constă în cele trei tipuri de peri care ridică firele de păr de la rădăcină pentru a aplica blând căldura pe fiecare șuviță în parte. Perii din plastic, de 34 de mm, separă suvițele, cei din silicon, de 50 de mm, descurcă părul, iar perii cu înveliș ceramic, de 42 de mm, conferă un păr perfect drept, timp îndelungat.

Liss Brush 3D descurcă părul, îl piaptănă și în același timp îl îndreaptă. Peria oferă rezultate excelente precum cele din saloanele de specialitate pentru toate tipurile și lungimile de păr. Peria Liss Brush 3D are un design modern și elegant, este foarte ușor de folosit  și o poți lua cu tine oriunde. Peria beneficiază de doi generatori de ioni care protejează firul de păr, îi conferă strălucire și împiedică eficient efectul de electrizare al părului. Are trei trepte de temperatură, 160°, 180° și 200°C și asigură o încălzire super rapidă și uniformă. De asemenea, peria beneficiază de înveliș ceramic cu finisaj Diamond, se încălzește rapid și vine însoțită de un suport rezistent termic.

Te invităm să o descoperi aici: https://goo.gl/thcV9K și pe pagina de Facebook BaByliss România www.facebook.com/BaBylissParisRomania. Preț recomandat: 299,99 lei.