Păr mai bogat cu NIOXIN®

Dacă vrei să ştii de ce îţi cade părul, de ce se subţiază şi se răresc firele de păr, ai răspunsurile mai aproape ca oricând. Ele vin de la NIOXIN®, un brand profesional cu o lungă istorie şi expertiză în căderea părului, dedicat exclusiv saloanelor de coafură.

Echipa InStilulMeu.ro a fost prezentă la lansarea produsului şi este mândră să vă prezinte acest nou produs pe piaţa românească. Această nouă marcă oferă răspunsuri specializate privind pierderea şi subţierea părului. Sub îndrumarea coaforilor, vei experimenta o formulă inovatoare de tratament, inspirată din skin-care, care funcţionează eficient dacă respecţi cei 3 paşi: CURĂŢĂ-OPTIMIZEAZĂ-TRATEAZĂ.

Cele şase tehnologii originale BioAMPTM, SmoothPlexTM, Transactive Delivery SystemTM, Scalp Access Delivery SystemTM, Activ-RenewalTM şi GlycoShieldTM îţi deschid calea spre tratament personalizat, adaptat perfect nevoilor tale.

Fiecare sistem de îngrijire are în vedere gradul de pierdere a părului, grosimea firului de păr şi dacă părul este natural sau tratat chimic. Produsele, atât cele de îngrijire şi de tratament în salon şi acasă, cât şi cele pentru tratamentele speciale de exfoliere şi terapie intensivă dedicate utilizării doar în salon, au ingrediente special create pentru un păr cu aspect mai bogat, mai plin, mai des.