Paralela 45: Top 3 destinatii de Craciun preferate de romani

0-0-mos_craciundgn

In cadrul agentiei de turism Paralela 45, cele mai cautate destinatii de catre romani pentru a-si petrece Craciunul sunt: Laponia, Viena si statiunile montane si balneare din Romania. Romanii prefera sa-si petreaca sarbatorile de iarna in destinatii in care sa simta atmosfera magica a sarbatorilor de iarna. Daca in anii trecuti acestia preferau sa isi petreaca sarbatorile de iarna in destinatii exotice, anul acesta romanii aleg destinatii incarcate de poveste, de magie si de preferat cu zapada.

Laponia, tara lui Mos Craciun

Cunoscuta in intreaga lume ca si tara lui Mos Craciun, Laponia este destinatia favorita a romanilor pentru a-si petrece sarbatorile de iarna intr-o atmosfera de poveste. Situata la Cercul Polar, Levi este statiunea cea mai cautata din Laponia, avand cele mai mari partii de schi, ce gazduiesc anual evenimentele din cadrul Cupei Mondiale la Schi.

Printre activitatile principale din Levi se numara diferite tipuri de safari precum cel cu Husky, cu snowmobile-ul si cu renii iar cei mici pot experimenta sporturile de iarna pe o pista organizata special pentru ei numita Taramul Copiilor unde zi de zi au loc activitati de grup pentru toate varstele. Aici cei mai mici vizitatori ai Laponiei au parte de instruire, iar programul ofera zilnic activitati distractive.

Viena-orasul magic, cea mai cautata destinatie de sarbatori

Viena ramane orasul cel mai cautat in perioada sarbatorilor de iarna. Datorita deja consacratului Targ de Craciun, Viena atrage an de an mii de turisti romani. Odata ajunsi in Austria, iubitorii sporturilor de iarna nu trebuie sa rateze nici fascinantele statiuni montane.   Viena este destinatia ideala atat pentru o escapada romantica in pragul sarbatorilor, cat si pentru a petrece o vacanta de neuitat impreuna cu cei mici.

Statiunile montane si balnerare, in topul destinatiilor preferate de romani

In topul destinatiilor favorite din tara, romanii au ales pentru sarbatorile de iarna atat cele mai cunoscute statiuni montane si balneare, precum si statiuni ferite de aglomeratia urbana – Albac, Azuga, Baile Felix, Baile Herculane, Baile Olanesti, Bran, Breaza, Busteni, Fundata, Gura Humorului, Moeciu, Ocna Sugatag, Paltinis, Poiana Brasov, Predeal, Sibiu, Sinaia, Slanic Prahova, Straja, Vatra Dornei, Viseu de Sus.

Despre Paralela 45

Paralela 45  activeaza de peste 25 de ani pe piata vacantelor, fiind unul dintre cele mai vechi branduri de turism din Romania, ce detine o retea nationala formata din 35 de agentii si aproape 200 de angajati. Alaturi de turismul individual si intern, chartere si bilete de avion, Paralela 45 se concentreaza acum pe cele peste 100 de circuite pe toate continentele, multe dintre acestea regasindu-se in exclusivitate doar aici. Paralela 45 a fost votata timp de sapte ani la rand drept “Cea mai de incredere agentie de turism din Romania” conform studiului independent Reader’s Digest si a castigat in 2014 Trofeul Superbrands, recunoscut drept un pilon de comparatie pentru brandurile de succes. Mai multe detalii pe www.paralela45.ro