Paralympic Blogger Program

Samsung a anunțat lansarea „Samsung Paralympic Blogger Program”, ce are în centru 50 de atleți paralimpici din 19 țări, reprezentând 17 sporturi. Concurând într-o varietate de discipline sportive, aceștia își povestesc pentru prima oară experiența din culise: de la viața în Satul Olimpic, la antrenamente, la cursa lor permanentă în căutarea excelenței și adoptarea spiritului paralimpic.

 

Bloggerii Paralimpici Samsung vor utiliza GALAXY Note-urile din cadrul Ceremoniei de Deschidere a Jocurilor Olimpice și aplicația special dezvoltată de către LOCOG, pentru a capta cele mai importante momente în calitate HD 1080p, folosind camera smartphone-urilor. Mai apoi, conținutul creat de atleți va putea fi încărcat foarte ușor, printr-o simplă apăsare de buton, pe Samsung Digital Hub și, de asemenea, pe toate platformele de socializare online ale IPC și LOCOG. Prin intermediul acestei inițiative, pentru prima dată, publicul va putea fi mai aproape de atleții paralimpici, în cadrul jocurilor de la Londra 2012.

Din această campanie face parte și programul Samsung Paralympic Blogger, ce are în centru 50 de atleți paralimpici din 19 țări, reprezentând 17 sporturi. Concurând într-o varietate de discipline sportive, aceștia își povestesc pentru prima oară experiența din culise: de la viața în Satul Olimpic, la antrenamente, la cursa lor permanentă în căutarea excelenței și adoptarea spiritului paralimpic.