Parfumuri de lux cu note florale de la myFragrance.ro

Intra in lumea myFragrance.ro, boutique-ul online cu parfumuri si cosmetice de lux pentru barbati si femei, cu provenienta certificata. Boutique-ul inglobeaza atat produsele celor mai importante case de parfumuri frantuzesti: Galimar, Nobile 1942, ROMEA D’AMEOR, ASGHAR ALI, CNR Create, La Maison de la Vanille Perfume, precum si celebre branduri de produse cosmetice: BellaPierre Cosmetics si Bakel Cosmetics. Toate produsele sunt in permanenta pe stoc, iar livrarea extrem de rapida.

poza

Vara aceasta intampin-o cu o selectie de nisa a celor mai exotice si florale arome puse in valoare de sticlute de perfumuri de colectie.

Apa de parfum pentru femei

CASTADIVA este un parfum care rezoneaza cu vocile ceresti; notele sale pure si florale se ridica spre cerul albastru stralucitor si explodeaza cu note de iasomie rosie si osmanthus.

Cantitate: 75 ml

Pret: 569 lei

Note de varf:      Note verzi, Iasomie, Ylang Ylang
Note de mijloc: Iasomie rosie, Osmanthus, Iasomie de Egipt, Neroli
Note de baza:    Muschi de stejar, Ambra, Mosc alb, Vanilie

Shuaa – Asghar Ali

Floral – chypre
(Apa de parfum pentru femei)

Un parfum floral de nisa ce iti imbogateste sufletul de flori albe si se agata subtil in parul tau cu flori de portocala si gardenie. Mierea vine in completarea altarului de flori, transformand orice femeie care poarta aceasta esenta intr-o petala fina ce parca se odihneste, cu ochii indreptati spre cer, intr-o dupa amiaza dulce…

Cantitate: 100 ml

Pret: 399 lei

Note de varf:     Bergamota, Floare de portocal
Note de mijloc: Gardenie, Tuberoza, Iasomie
Note de baza:    Vetiver, Miere, Patchouli