Participa la „Atelierul de Idei Creative” by Creative Ideas

atelier creativ (2)

In orice domeniu a fi creativ este o misiune destul de grea si in acelasi timp o necesitate. De cate ori ti-ai pus intrebarea cum sa gasesti o idee buna, noua si utila? Ce fel de mediu iti trebuie pentru a stimula creativitatea? Cum ajungi sa transformi o idee intr-un business apreciat si de succes?

Ideile creative vin de la oameni creativi

Cu ocazia venirii Pastelui, echipa agentiei de marketing Creative Ideas a organizat un Atelier creativ cu jurnalisti si bloggeri, la care s-au alaturat si clienti din portofoliu: Ropharma, Maresi Foodbroker, K11 Clothes Concept, Uleiurile Cardinal presate la rece. Insa motivul reuniunii a avut un scop in plus, acela de a face cunoscut proiectul Wunderkraft.ro, castigatorul primei editii a „Bursei de Idei Creative”, un program ce sustine oameni si startup-uri cu potential, prin oferirea de consultanta si sprijin in gestionarea activitatilor de comunicare si promovare.

Astfel, artistii de la Wunderkraft.ro si invitatii la eveniment au petrecut doua ore de joaca, indemanare, creativitate si socializare altfel, reusind sa creeze cele mai originale decoratiuni specifice sarbatorii pascale, totul din materiale reciclabile. Buna dispozitie a fost intretinuta nu doar de atmosfera creata, ci si de bunatatile pregatite de Maria Dinu – participanta Masterchef si cele oferite de parteneri: siropurile 100% naturale YO, gemurile premium Bon Mamman, painea crocanta FINN CRISP, etc.  In acelasi timp, pentru a creste starea generala de bine si productivitatea, participantii au facut cunostinta cu cel mai inovativ supliment alimentar de la Ropharma: Activit Colostru Premium, un produs natural cu un puternic efect antioxidant, de intarire a sistemului imunitar si de regenerare a organismului, pe baza de colostru bovin si Vitamina C!

Wunderkraft.ro este un proiect ce combina antreprenoriatul cu grija pentru mediu si vine in completarea miscarii ReciclareCreativa.RO, prin care s-au organizat in ultimii 3 ani ateliere si produse din materiale reciclate, perioada in care s-au adunat oameni inspirationali, ale caror idei sunt acum duse mai departe prin intermediul platformei cu vanzare online. In acest moment platforma colaboreaza cu un numar de aproximatv 20 de artisti din Bucuresti, iar produsele reciclate creativ reprezinta o alternativa verde, unica si personalizata la produsele facute “pe  banda”.

 

„Bursa de Idei Creative” devine „Atelierul de Idei Creative”

Drumul de inceput nu este niciodata usor, insa experienta este un ajutor pe care il dobandesti cu timpul si cu ajutorul celor din jur. De aceea, agentia de marketing Creative Ideas anunta continuarea proiectului lansat in urma cu 3 luni, insa sub o noua denumire – „Atelierul de Idei Creative”,  prin care cei care urmeaza sa se inscrie nu vor mai fi limitati de o perioada de timp si toti vor beneficia de intalniri de coaching care sa-i ajute sa-si atinga obiectivele si sa devina mai vizibili.

Periodic agentia va selecta start-upuri cu idei originale, iar inscrierea se va face in continuare prin trimiterea unui text cat mai convingator si creativ despre povestea si pasiunea proiectului inscris, urmand ca cele mai interesante dintre acestea sa fie publicate pe website-ul www.creativeideas.ro.

Despre Creative Ideas

Creative Ideas este o agentie de marketing care creeaza si dezvolta proiecte ATL, BTL de media, marketing si social media, cu accent pe continut. De serviciile Creative Ideas au beneficiat branduri si companii din industria de lifestyle (beauty, fashion), sanatate, nutritie, turism, FMCG, IT, auto, design interior, etc.