Participă la concurs și câștigă o carte specială de Crăciun !

În Stilul Meu și Editura Litera vă oferă cartea “Vine Craciunul” pentru a-i bucura pe cei mici cu povești și colinde de Crăciun.

 

 

Editura Litera e un mod de a înţelege cartea. Ca o sinteză între tradiţie şi modernitate. Iar  cititorii lor devin parteneri de încredere în acest demers curajos.

Într-o lume care a uitat să (mai) citească, Editura Litera are curajul să pună un pariu cu fiecare dintre voi.

Care sunt argumentele sale? O ofertă editorială pentru toate gusturile şi pentru toate nivelurile de pregătire. De la ficţiune, istorie, bestseller internaţional şi ghiduri turistice, până la cărţi pentru copii, dicţionare şi auxiliare de limbi străine, enciclopedii şi atlase. O calitate ireproşabilă a tiparului. O selecţie riguroasă, făcută de specialişti, pe baza cererilor unui public exigent. O echipă tânără, formată din profesionişti cu experienţă în domeniu. Oameni care pun mare preţ pe cartea-obiect. O comoară de citit, de înţeles, de făcut şi de primit cadou, de lăsat moştenire. Ceva trainic. Util. Frumos. Adevărat. Adică toate câte au fost uitate. Şi regăsite. Te regăseşti în cărţile Editurii Litera. Pentru că înseamnă cultură. Nu maculatură.

Regulamentul concursului:

 Dă LIKE paginii de Facebook Editura Litera – Click aici.

Dă LIKE paginii de Facebook În Stilul Meu – Click aici.

Dă share concursului și recomanda-l prietenilor tăi postând pe pagina ta de Faceboook link-ul acestui concurs.

Răspunde printr-un singur cuvânt la intrebarea: „Ce înseamnă Crăciunul pentru tine ?”  Așteptăm răspunsul pe office@instilulmeu.ro.

Pentru a putea participa la concurs trebuie să ai minim 18 ani. Poţi participa şi câştigă unul dintre premii o singură dată. Premiile nu pot fi preschimbate în bani sau alte produse.

 Concursul se va încheia pe data de 17 decembrie la ora 17:00, iar câștigătorul va fi ales cu ajutorul random.org și anunțat tot prin intermediul acestei postări după încheierea concursului.

Perioada de desfășurare a concursului este 10 – 17 decembrie. În cursul zilei de 17 decembrie va fi anunțat câștigătorul.