Participa la workshopul dedicat Tehnicii Eliberarii Emotionale (EFT)

Te-ai intrebat vreodata cum ar fi sa scapi de durerile fizice, fara interventii chirurgicale si  fara sa fii nevoit sa iei medicamente? Ai dezvoltat vreo fobie pentru insecte, caini, inaltime, teama de care ti-ai dori sa scapi insa nu stii nici pana la ora actuala cum? Iata solutia!

In zilele de 25 si 26 mai, de la ora 11:00, sunteti invitati la  doua sesiuni de workshop pe tema „Tehnica eliberarii emotionale”, ambele sustinute de Mihaela Chiriac, diplomata in Tehnica Radianta, Tetha Healing, Counselor Olistic si recent in EFT (emotional freedom tecnique). Evenimentul iti ofera o reala oportunitate de a descoperi aceasta metoda de vindecare si auto-vindecare atat a problemelor emotionale, cat si a celor fizice.

Ce este tehnica eliberarii emotionale (EFT)?

EFT este o tehnica neconventionala, din “grupa terapiilor energetice de meridian”, care se adreseaza atat profesionistilor, cat si neprofesionistilor. Procedura supranumita si “acupunctura emotionala”, combina stimularea centrilor energetici din capetele meridianelor, prin presopunctura, cu elemente de stimulare a emisferei cerebrale stangi (emisfera care se ocupa cu partea rationala a omului). Practic, aceasta metoda iti ofera posibilitatea de a-ti trata singur anumite afectiuni, fara durere sau tratamente medicamentoase. Explicatia? Nu presupune interventii chirurgicale, nu se folosesc ace, medicamente sau substante chimice.

Tehnica eliberarii emotionale nu este dificil de invatat si are o aplicabilitate foarte larga. De cele mai multe ori, rezultatele acesteia sunt vizibile imediat. Ea se adreseaza tuturor categoriilor de varsta (inclusiv sugarilor) si poate fi aplicata chiar si animalelor de companie.

Aceasta tehnica este cea mai simpla metoda de a scapa de anumite dureri fizice, prin eliberarea  unor centri energetici. De asemenea, EFT ar putea reprezenta un real ajutor pentru tine in caz ca incerci de mult timp sa scapi de fobii (teama de paianjeni, inaltime, lifturi), probleme de concentrare si chiar depresii. Dincolo de aceste lucruri, metoda sa aplica in vedea indepartarii tuturor energiilor negative.

Cum functioneaza sistemul energetic al corpului?

Faptul ca organismul uman functioneaza pe baza de energie, nu mai reprezinta o noutate pentru cineva. Aceasta idee nu este sustinuta doar de adeptii terapiilor alternative, ci de toate manualele de anatomie. Practic, toate dezechilibrele care apar in corp sunt consecinte directe ale unor blocaje energetice. Exista o circulatie continua a energiei in organismul uman, exact ca in cazul unui mecanism  ce functioneaza pe baza de electricitate. Din pacate, medicina conventionala s-a axat mai mult pe latura chimica, tratand neregulile care apar in corpul uman cu substante.

Cine este Mihaela Chiriac?

Din nemarginita dorinta de a-i ajuta pe ceilalti, Mihaela Chiriac si-a inceput foarte timpuriu cariera in domeniul sanatatii. Dupa dobandirea unei specializari in cadrul Institutului de Educatie Fizica si Sport, s-a orientat catre gimnastica medicala si a lucrat o perioada lunga de timp pentru una din clinicile cele mai cunoscute  din Bucuresti (Spitalul Brancovenesc). In prezent locuieste la Roma, unde descopera un alt mod de a ajuta, prin intermediul aplicarii si predarii non-formale a tehnicilor energetice. Studiaza si este diplomata in Tehnica Radianta, Tetha Healing, Counselor Olistic si recent in EFT (emotional freedom tecnique).

Durata workshopului: 4 ore

Inscrieri la: office@creativeideas.ro

Pretul pentru participare: 50€