Party Diva, Romantic City Girl, The Girl Next Door sau Queen of The City?

Party Diva, Romantic City Girl, The Girl Next Door sau Queen of The City? elmiplant îți dezvăluie ce tip de #CityGirl ești

 

Viața în oraș are un farmec aparte și nu te-ai putea imagina locuind nicăieri altundeva! Te bucuri de fiecare clipă, de energia care plutește în aer, de toate lucrurile noi pe care le descoperi la fiecare pas. elmiplant DETOX îți dezvăluie ce tipologie de City Girl ești, te trimite în vacanță și îți protejează pielea de factorii nocivi din mediu ai traiului urban, pentru ca tu să te bucuri în orice moment de un ten curat, proaspăt și radiant!

 

Romantic City Girl

 

Ești romantica orașului! Pasionată de frumos, de tot ce înseamnă artă, culoare și plimbări în locuri de poveste, orașul reprezintă zilnic sursa ta de inspirație. Pentru a-ți păstra mereu prospețimea și a te bucura de un ten sănătos și luminos, elmiplant a creat gama DETOX, special pentru o #CityGirl autentică. Particulele microscopice de fum și praf sunt o amenințare zilnică pentru pielea ta, însă noua gamă elmiplant DETOX cu cărbune 100% natural curăță tenul în profunzime și creează un scut de protecție împotriva agresiunilor din mediu, prevenind stresul oxidativ la nivel celular. Astfel, te poți bucura în voie de tot ceea ce îți face plăcere în orașul tău preferat, fără a îți face griji de efectele negative asupra tenului tău.

The Girl Next Door

 

Nimănui nu îi place să se rătăcească mai mult pe străzile orașului decât ție, #CityGirl! Încerci mereu lucruri noi și te bucuri cu adevărat de o priveliște superbă dintr-un loc știut numai de tine. Tenul tău are nevoie de un aliat de încredere în drumul spre visurile tale, iar elmiplant DETOX s-a adaptat perfect nevoilor lui. Ingredientul cheie, cărbunele activ 100% natural, atrage impuritățile ca un magnet, oferindu-i pielii tale o binemeritată cură de detoxifiere la fiecare demachiere.

Crema de zi și crema de noapte elmiplant DETOX  ajută la diminuarea liniilor fine și previn formarea ridurilor. În plus, crema de zi elmiplant DETOX conține SPF 15, care te protejează împotriva radiațiilor solare.

Queen of The City

 

Traficul și aglomerația nu te sperie, ba mai mult, sunt sursele tale de energie! Adori freamătul nestins al orașului, goana prin micile magazine și atragi mereu privirile cu ținutele tale stylish. Ești regina orașului! Iar la fel ca orice regină care se respectă, ritualul tău de îngrijire trebuie să conțină produse care îți păstrează frumusețea naturală. elmiplant a creat gama DETOX special pentru tine, cea care iubești orașul! Gelul de curățare și loțiunea micelară elmiplant DETOX curăță delicat porii, în timp ce crema de zi și crema de noapte elmiplant DETOX oferă pielii o hidratare optimă și o protejează de poluare și de factorii agresivi din mediu.

 

Party Diva

 

Ești sufletul petrecerilor și al evenimentelor fancy din oraș, o adevărată Party Diva! Ești cea mai potrivită persoană care să recomande un ring de dans și locul în care se bea cel mai bun cocktail, plină de energie la orice oră! După o seară de distracție, tenul tău va arăta proaspăt și luminos și a doua zi cu elmiplant DETOX.  Noua gamă îți energizează pielea și îi redă strălucirea naturală, pentru ca tu să întâmpini orașul zilnic cu un ten perfect! Tenul tău este curat, hidratat și revitalizat!

elmiplant îți dezvăluie ce tipologie de City Girl ești și te trimite în vacanță, pentru o scurtă escapadă binemeritată! Intră pe https://citygirl.elmiplant.com/, până pe 22.03.2019, completează quiz-ul, arată-i orașului adevărata ta personalitate și poți câștiga un city-break la Milano, împreună cu două prietene!