Pas Du Tout a lansat colectia-capsula Dîner en Noir la The Place Concept Store

The Place Concept Store a lansat colaborarea cu brandul romanesc Pas Du Tout by Madalina Dorobantu. O oda inchinata negrului absolut, Dîner en Noir a creat o poveste in jurul unei nuante fara timp si fara bariere. Reeditand pasiunea designerului pentru acest registru cromatic si pentru infinitele sale resurse de interpretare, Dîner en Noir parcurge inca un episod din epopeea Dark Chic a brandului. Pentru a marca debutul colaborarii cu The Place Concept Store, Pas Du Tout a completat colectia sezonului de toamna-iarna 2012-2013, cu o colectie-capsula, ce a fost dezvaluita in cadrul evenimentului.

 

Aceasta a respectat directia tematica pe care brandul a adoptat-o pentru acest prim sezon, cu treceri subtile de la linii ultra-tehnice la contururi foarte feminine, de la texturi high-tech la materiale luxuriante, pastrate ca atare sau imbinate intr-un joc seducator de juxtapuneri, ca in cazul jachetei din neopren si dantela. Alte piese distinctive ale colectiei-capsula sunt biker jacket-ul din tweed sau paiete cu detalii din piele, dar si rochia-creion din matase si dantela.

Dîner en Noir si-a proiectat invitatii intr-un decor unic, guvernat de suprematia negrului. Acestia au pasit pe black carpet si au descoperit un festin noir, in care delicatesele serii au respectat acelasi cod cromatic. O experienta estetica, vizuala, tactila si gustativa in egala masura, Dîner en Noir s-a conturat ca o patrundere intr-un alt univers in care fiecare piesa este definitorie si semnificativa, in care simturile se impletesc, pentru a comunica o autentica maniera de a fi.

 

Alaturi de reprezentanti ai revistelor de moda, stilisti si fashion bloggeri, la eveniment au participat vedete precum Amalia Nastase, Rucsandra Hurezeanu, Codin Maticiuc, Ana Popescu, Sonia Argint-Ionescu si Laura Cosoi, care a purtat un look semnat in totalitate Pas Du Tout.