Colectia “Ange Dechu” by Madalina Dorobantu

Noua colecţie a brandului Pas du Tout, Ange Déchu, pentru sezonul primăvară-vară 2013, a fost prezentată miercuri seară la restaurantul Diplomat. La eveniment au participat, pe lângă jurnalişti, stilişti şi bloggeri de modă, şi numeroase vedete, curioase să admire noua colecţie a Mădălinei Dorobanţu.

Creatiile Madalinei Dorobantu propun o linie minimalista si tesaturi precum voalul de matase, organza, bumbac, jersey de matase, pene, dar si texturi neobisnuite ca piele croco emboss, piele vintage maro, piele zdrentuita ivory pentru jachete din piele.

“Ange Déchu” a fost gândită de designer ca o colecție rafinată dar în același timp prietenoasă, de haine pentru bărbați și femei, în tonuri minimaliste de alb și negru, cu accente discrete de pasteluri pudrate care degajă un aer dark-chic, sofisticat, cool fără să fie agresiv.

„Ange Déchu” este cea de a treia colecţie a brandului Pas du Tout după „Urban Warrior” şi „Diner en Noir”. Aceasta îşi propune să te scoată din anonimat şi să te transforme într-un personaj de nuvelă fantastică. “Ange Déchu” va deveni refrenul tău preferat vara aceasta, asta ne dorim eu şi echipa mea. Pas du Tout imaginează haine pe care nu le vei purta pur şi simplu. Sunt haine care te vor purta şi care îţi vor spune povestea”, a declarat Mădălina Dorobanţu.

Printre vedetele prezente la eveniment care au purtat ținute Pas du Tout s-au numărat: Amalia Năstase, Jojo, Antonia, Roxana Voloșeniuc, Mirela Bucovicean și Răzvan Firea.

Colecția este disponibilă în showroom-ul Pas du Tout din Str. Amiral Constantin Bălescu și în magazinele: THE PLACE Concept Store (Calea Dorobanți 102-110) și ENTRANCE Shop (Str. Ion Brezoianu 23-25).