Paşaportul de frumuseţe sau cum să fim sigure că suntem injectate cu un acid hialuronic de calitate

Nu doar ţigările sau hainele de marcă reprezintă subiectul controversat al contrabandei, mai nou şi acidul hialuronic poate fi enumerat în această categorie. Greu de crezut, dar adevărat, în România există cazuri în care clientele sunt injectate cu acid hialuronic care nu respectă standardele acceptate de calitate. Pentru a evita aceste neplăceri şi eventualele iritaţii aferente, clientele sunt sfătuite să ceară întotdeauna medicului „Paşaportul de frumuseţe”. În ceea ce priveşte medicii care folosesc acid hialuronic provenit din surse „neoficiale”, aceştia trebuie să ştie că orice tip de acid hialuronic care nu este cumpărat de la distribuitor, are foarte mari şanse să nu fie veritabil şi de o calitate îndoielnică.

„Recomandăm tuturor celor care recurg la această procedură noninvazivă, să ceară medicului Certificatul de Frumuseţe, care atestă originalitatea şi calitatea garantată de Teosyal. Doar aşa vor fi sigure că sunt injectate cu cel mai pur acid hialuronic, 100% natural”, a explicat Andreea Iftimie, medic estetician şi manager al companiei See.Try.Buy, unic distribuitor Teosyal în România.

Teosyal este cel mai cunoscut acid hialuronic pentru puritatea şi concentraţia sa 100% naturală, fiind realizat sub egida de calitate a laboratoarelor Teoxane din Geneva, Elveţia. Cele 7 formule diferite ale produsului Teosyal permit, printr-o simplă injectare, ştergerea ridurile fine şi profunde, remodelarea feţei, redefinirea buzelor şi rehidratarea pielii în profunzime. În urma tratamentului pielea rămâne netedă şi catifelată, efectul cumulativ al mai multor sesiuni asigurând optimizarea rezultatelor.

 „Teosyal este lider pe piaţa din România şi face parte din top trei producători de acid hialuronic la nivel mondial, fiind cel mai pur acid hialuronic. Injectat în derm, Teosyal repară în mod eficient deficitul de acid hialuronic din piele, datorit concentraţiei sale mari în această substanţă, rezultatul fiind vizibil imediat.

O procedură care poate multora li se pare costisitoare, este de fapt mai rentabilă pe timp îndelungat decât modalităţile clasice prin care ne îngrijim faţa. Gândiţi-vă că dacă în medie plătiţi 300 euro pentru injectarea acidului hialuronic care îşi menţine efectul între 6 luni şi 18 luni (în funţtie de varietatea utilizată şi de alţi factori), înseamnă că pe lună revine între 17 şi 50 euro, cost care se situează de cele mai multe ori mult sub preţul unei creme, care nu poate să umple ridurile sau să creeze volume acolo unde ele lipsesc. De aceea ar trebui să îndepărtăm din mintea consumatorului ideea că injectările cu acid hialuronic sunt scumpe,  întrucât până la urmă realitatea dovedesşte că este mai ieftin să dai banii pe un produs care oferă rezultate imediate şi cu efecte de durată, decât să risipeşti bugetul pe creme ce nu pot să ofere aceleaşi beneficii”, a mai punctat Andreea Iftimie.

Printre medicii care folosesc Teosyal se numără Dr. Viviana Iordache, Dr. Renert Gadi, Dr. Ioan Nedelcu etc.

Teosyal poate fi injectat pe toată faţa, pe gât, pe decolteu şi pe mâini. Gama de produse destinate nevoilor speciale, în ordinea crescătoare a vâscozităţii sunt: Meso, First Lines, Global Action, Deep Lines, Kiss, Ultra Deep si Ultimate.

TEOSYAL Mezo® permite ameliorarea tonicităţii pielii şi hidratarea dermului şi este indicat în special în timpul şedinţelor de revitalizare a pielii, pentru pielea fin şi deshidratată şi pentru a preveni îmbătrânirea pielii.

TESOYAL® First Lines este recomandat pentru  corectarea liniilor fine şi a ridurilor superficiale din zone sensibile, precum ochii sau zona peribucală.

Teosyal® Global Action este recomandat pentru umplerea ridurilor liniare, a ridurilor nazogeniene vizibile puţin sau mediu, a ridurilor peribucale şi glabelare.

TEOSYAL® Deep Lines este un produs foarte vâscos recomandat pentru umplerea ridurilor profunde ale feţei, cum ar fi cele nazogeniene sau liniile de marionetă.

TEOSYAL® Kiss este produsul vedetă al gamei. Produsul este prezentat într-o formulă exclusivă şi inovatoare, un gel adaptat zonei sensibile a buzelor.

TEOSYAL® Ultra Deep permite restaurarea volumului feţei, remodelarea conturului feţei, tratarea ridurilor profunde din pielea mai groasă, ştergerea cutelor pielii şi corectarea ptozelor minore.

Teosyal® Ultimate Volum Intens este cea mai recenta generaţie de implanturi pentru volum din gama Teosyal şi reprezintă soluţia ideală pentru pielea lăsată.

„Remanenţa acidului hialuronic depinde de câţiva factori precum: tipul de piele al pacientului, severitatea ridurilor care trebuie corectate, locul de injectare (dermul superficial, mediu sau profund), precum şi volumul injectat. O nouă umplere este recomandată după 6-12 luni, în funcţie de produs, iar cantitatea injectată este una semnificativ mai mică”, a adăugat Andreea Iftimie.

O altă gamă Teosyal este PureSense, care conţine lidocaină, un anestezic local, cu ajutorul cărora injectările devin complet nedureroase.

Anul acesta, în cadrul Congresului Naţional de Dermatologie, a fost lansat Redensity, cel mai nou tratament special creat pentru a reda pielii strălucirea, luminozitatea, hidratarea şi elasticitatea pierdută. Rolul gamei Redensity este acela de a înlocui volumul pierdut cu varsta, de a corecta schimbările statice din piele şi de a umple ridurile profunde şi superficiale. Conceptul care stă la baza acestui produs este combinarea eficentă a mesoterapiei cu fillerele de acid hialuronic, rezultatul fiind redensificarea şi refacerea capacităţii naturale a pielii din zona feţei, gâtului şi decolteului de a reflecta lumină. Odată cu Redensity se deschide o nouă categorie de tratamente şi proceduri cu efecte remarcabile asupra pielii. Recomandat pentru orice vârstă, dar în special pentru femeile care doresc să-şi păstreze pielea tonifiată, Redensity este un tratament non-invaziv, nedureros si are costuri minime. Mihaela Leventer este unul din doctorii care foloseşte cu succes Redensity.

Informatii despre See.Try.Buy Company

See.Try.Buy este singura firmă din dimeniul medicinii estetice din România poziţionată ca med-spa provider. Din portofoliul său fac parte laserele Candela, laserele Sciton, tehnologia 3DEEP, Lipocryo, Canfield, Teosyal şi Redensity. Mai multe informaţii găsiţi pe celmaipuracidhialuronic.ro, redensity.ro, 3deep.ro, slabire-lipocryo.ro.