Pastele e pe gustul tuturor in Plaza Romania!

În preajma sărbătorilor pascale, Plaza România a pregătit clienților săi o tombolă specială cu vouchere și premii surpriză. Toți cei care vor veni la cumpărături în Plaza România în această perioadă vor putea admira o expoziție cu 100 de picturi și vor beneficia de reduceri substanțiale pentru cumpărăturile efectuate până la miezul nopții, pe data de 12 aprilie. 

Programul în luna aprilie este unul inedit, iar prin activitățile desfășurate Plaza România își propune să completeze bucuria Paștelui și a primăverii. Astfel, Tombola de Paște organizată în perioada 5-15 aprilie recompensează clienții care cumpără produse în valoare de minim 100 lei cu vouchere de cumpărături și cadouri surpriză. Marele premiu constă într-o sesiune de cumpărături în valoare de 500 de euro în oricare dintre magazinele partenere Plaza România.

 

Iar asta nu e tot! Joi, 12 aprilie, ceasul adaugă ore în plus pentru toți cei dornici de distracție și cumpărături. Între 21:00-00:00 Plaza România a pregătit Noaptea albă a reducerilor în care colecțiile de primăvară-vară dau startul cumpărăturilor. Sunt așteptați toți cei interesați de cele mai noi tendințe vestimentare, dar și cei aflați în căutarea de cadouri potrivite pentru cei prieteni și familie.

 

Plaza România pune la bătaie 500 de vouchere a câte 50 de lei fiecare pentru toți cei care fac cumpărăturile în acest interval orar. Validarea se va face în baza bonurilor de minim 100 de lei prezentate la Info Desk, iar voucherele vor putea fi folosite pentru cumpărături din magazinele participante.

 

Până pe 14 aprilie toți cei prezenți în Plaza România vor putea admira Expoziția 100 de picturi desfășurată în colaborare cu Asociația D`Arte Da Vinci. Această prezintă publicului tineri talentați și artiști de talie internaționala care își vor expune lucrările în interiorul Plaza România, la parter, zona Rotondă. Expoziția cuprinde icoane, lucrări decorative imprimate cu coloranți textili, studii de plante. Printre artiștii invitați se număra și Eugen Vasile, participant la numeroase expoziții în țară și străinătate, Daniela Frumuseanu, ale cărei creații au fost prezentate în peste 22 de expoziții personale la nivel național și internațional, precum și Tatiana Cociorva, Dorina Padineanu, Ana Chioperc și alții.

Mai multe informații despre magazinele participante pe Pagina de Facebook http://www.facebook.com/plazaromania