Pe 27 decembrie, TEZYO dă startul campaniei WINTER SALE

Pe 27 decembrie, TEZYO dă startul campaniei WINTER SALE cu promoții de până la 40 % în toate magazinele și online.

Pentru că vrem să fim alături de toți clienții noștri în clipele magice ale Sărbătorilor de Iarnă, îi invităm în magazinele TEZYO din București și din țară, precum si online,  unde lansăm campania WINTER SALE cu reduceri de pănă la 40% , incepand cu data de 27 decembrie 2019.

Anul acesta, TEZYO a continuat să vorbească despre stil și despre asumarea lui cu nonconformism si curaj: fie că a aplaudat contrastele, fie că a declarat că „Realitatea este stilistul ideal”,  că viața de zi cu zi este sursa de inspirație care ne conturează stilul unic și care ne completează creativitatea și felul în care ne exprimăm.

Anul acesta oferta de încălțăminte și accesorii de iarnă este una care încorporează o mare diversitate de modele, de stiluri, care se potrivesc oricarei tinute – botine și cizme, pantofi stiletto perfecți pentru peterecerea de Anul Nou si ideali pentru o noapte de distracție cu maximum de confort. Cizmele peste genunchi cu tocuri atipice și botinele de inspirație western au înlocuit cu succes ghetele clasice de sezon și sunt piesele centrale pe care poți miza. Colecție de iarnă propune o varietate mare de articole de încălțăminte și accesorii, care abordează variante actualizate ale unor piese clasice, cu accente moderne și cool, care se remarcă prin calitate, confort și diversitate stilistică. Tocurile au devenit masive, cu forme arhitecturale, cu inserții de pietre și cu jocuri cromatice, potrivite oricărui outfit, Discounturile se aplică în toate magazinele din rețeaua TEZYO, precum și online pe: www.tezyo.ro